Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Bajkowy ogród Weroniki

Bajkowy ogród Weroniki

Milka 08:04, 19 mar 2013

Faktycznie super fotki M. zrobił podziwiam cie, pamietasz, co gdzie posadziłas, mus uczyc sie od ciebie, bo teraz mam niespodzianki, które nie bardzo mi pasują!
Pozdrawiam ciepło, ale u nas z powrotem zima, sypie od wczoraj
Kajtek w wiosennej odsłonie, jak zwykle piękniś
iwonaj 12:14, 19 mar 2013

Weroniczko znowu odwiedzam twój bajkowy ogród surfinie piękne dorodne a przy twym oczku przysiadam na chwilę marząc że jest lato pozdrowienia dla twojego pieska śle moja Tina i uśmiecha się do niego
iwonaj 12:14, 19 mar 2013

bold textWeroniczko znowu odwiedzam twój bajkowy ogród surfinie piękne dorodne a przy twym oczku przysiadam na chwilę marząc że jest lato pozdrowienia dla twojego pieska śle moja Tina i uśmiecha się do niego [[img size=640x480]bold text[/img]
weronika77 14:38, 19 mar 2013

Iwonko, bratki śliczne, lilii szkoda, bo i z moją różnie może być przez te nornice (buraczki zadołowane częściowo spałaszowały)..
Aniu, ja też nie o wszystkich pamiętam, właśnie przypomniałam sobie, że dostałam rdzawego liliowca a na liście zapomniany).
Iwonaj, do której wiosny? Za 2 dni ją mam w kalendarzu. Tymczasem za oknem zima, fakt.

Już się nawet Kajtkowi takie widoki znudziły.

Za oknem zima, ale na stole w wazonie "przybliżenie" wiosny.

Biały bez.
weronika77 15:04, 19 mar 2013

Irenko, widziałam że zima Ciebie nie omija. U mnie sypie cały czas. M. odśnieżył, i znów spadło z dachu, i z nieba. Właśnie odśnieża.
Iwonaj, właśnie myślę jaki kolor surfinii wsadzić na balkon w tym roku. Mam słabość do błękitu, ale i do zmian. Twoja Tina ładnie się uśmiecha. ja trochę boję się dużych piesków, ale Kajtek ma kompleksy małego pieska, to zaraz chciałby Twojemu na głowę wejść. Chociaż ostatnio unika dużych, był bardzo pogryziony.

Ledwie odśnieżone, i znów to samo. Kajtek wierny pomocnik, ale otwarta furtka była, i już z tego skorzystał, by szaleć z psimi kolegami. Wrócił zasoplony, i ja musiałam wyczesać kilogramy śniegu.
Teraz ma karę i przez szybę może patrzeć na odśnieżanie.

Już następnych fotek nie zrobię. Asio zima.

Po wstępnym odśnieżeniu.

Ogród pogrążony w zimowym śnie na dwa dni przed wejściem wiosny.

Maria667 19:27, 19 mar 2013

To Bełchatowa też zima nie oszczędza... Pozdrawiam serdecznie
Bogdzia 19:31, 19 mar 2013

U mnie śniegu pół metra a tam gdzie odgarnięty to już góry się robią. Niestety ciągle mówią o mrozie , rece opadają. Pozdrawiam Weroniko.
Moniika 19:48, 19 mar 2013

U mnie tak samo pozdrawiam ciepło ! M
GorAna 19:55, 19 mar 2013

To ja na poprawę humoru jajkiem się podzielę

:
dajana 20:14, 19 mar 2013

Ja też bym skorzystała z okazji gdybym zobaczyła otwartą furtkę Instynkt ponad wszystko no i nareszcie miałem przyjaciół do zabawy Przecież jestem taki samotny Pan ma panią a ja? ja nikogo Tylko czemu zostałem ukarany? tego nie rozumiem .Cześc Weroniko! zasypało widzę wszystko Odśnieżania mam już po czubek głowy Pada i marznie i tak na okrągło .To co wyszło z ziemi chyba juz pomarzło Dobrze że róż nie odkryłam .Pomoc mężowska nieoceniona nie to co u mnie, wszystko sama .Kajtuś śliczny i kochany jak zawsze .Pozdrawiam cieplutko w ten zimowy wieczór