Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Bajkowy ogród Weroniki

Bajkowy ogród Weroniki

EPODLAS 21:54, 30 mar 2012

Weroniko, psy mają takie same choroby jak ludzie. Alergia u psów, wcale nie tak rzadkość. Wiem, bo chodzę z Misią często do lekarza z tego powodu. Jak bierzemy pieska, to musimy się liczyć także, że niestety chorują. Kajtuś na ostatnim zdjęciu - sama słodycz.
Mala_Mi 21:23, 31 mar 2012

Weroniko, tarasik masz tak samo podsypany jak my
A Kajtuś jest fajny
Mój jak mnie 2 dni nie było to się na mnie obraził A wygladał na tak chorego, że się przestraszyłam po powrocie, a ontak tęsknił.
Już się odobraził i wszystko gra..tylko mnie na krok nie odstępuje, by nie uciekła I juz nie wyglada na chorego ....
Znów dostaje guzy...a to oznacza znowu operację, a moj do swego wieku i wagi jest już bardzo wiekowym panem... zgodnie z kalkulatorem ma już 85 lat przeliczając na wiek ludzki .
http://artykuly.animalia.pl/artykuly.php?id=93
weronika77 19:02, 01 kwi 2012

Bożenko, pozostaje nam wierzyć, że jak najmniej będziemy musiały chodzić z naszymi czworonożnymi "po lekarzach". My w tym tygodniu do kontroli, i za jakiś czas znów będzie zabieg na przepuklinę, co to Kajtka ktoś widział jak z domu nawiał wprost do dużej suki, i tak się do niej zalecał, że brzuszek nadwyrężony.
Dzisiaj cały szczęśliwy, bo bez kołnierza. Wybiegał się po salonie z poduszką, a potem się na niej położył "napracowany". Po ogrodzie hasa i obszczekuje rowerzystów i szybkie samochody.
Aniu wędrowniczko, Wasz piesek staruszek tyle lat z Wami to się przywiązał i tęskni.
Nasz uciekinier, ale jak pan wybywa z domu, to tak przeżywa, od okna do drzwi biega i skomli,
potem leży smutny, a jak usłyszy odgłos samochodu to zaraz wącha drzwi i wita radośnie swojego pana.

U nas dzisiaj brzydko, zimno i śnieg. Na 1.4.2012 tylko kwitną cebulice.
a na oknie rosną białe aksamitki

Bogdzia 19:15, 01 kwi 2012

No to Kajtuś się napracował solidnie i spanko się mu należy.A cebulice pieknie Ci kwitną i takie wysokie.
Mala_Mi 19:44, 01 kwi 2012

ha, ha, ha ....sprytny Kajtek A w sprawach damsko-męskich nasze psiaki są mało wybredne
ja też dziś swojemu zrobiłam foto jak zmęczony połozył się do łózka ....taki ziąb, mokro.... futro się ubłociło....trzeba było się rozgrzac ..
weronika77 19:55, 01 kwi 2012

Bodziu, nie żartuj z moich mizeraków. Krokusy kwitną na raty, ale dobrze, że jest kolor. Twoje krokusy piekne. I ogród o tej porze też piękny. A dzieje się, nie tylko za sprawą Ani śmieszki i wędrowniczki. Ptaki piękne.
A Kajtek zasnął na ręczniku od wycierania swoich łapek. Wtaszczył tak poduszkę, i juz łóżko gotowe.
Jak zobaczyliśmy go śpiącego na tej podusi, to zapytaliśmy, kto mu ją podłożył. A że nie ja, i nie mąż, to znaczy, że sam taki zaradny. Cyknęłam szybko dwa zdjęcia, i nie wiem jak je przeniosłam, że zostało to gorsze.
Mala_Mi 20:08, 01 kwi 2012

Psiaki szkodniki..ledwo uymyłam podłogę a śladu nie ma(tzn ślady są ale łapek)...ale bez nich byłoby nudno i pusto...
Milka 14:16, 02 kwi 2012

Jak sie cieszę, że Kajtek powraca do zdrowia o swoje wygody widze potrafi zadbać
śniegulice zachwycające, ale i ujecie piekne
Bogdzia 15:16, 02 kwi 2012

weronika77 napisał(a)
Bodziu, nie żartuj z moich mizeraków. Krokusy kwitną na raty, ale dobrze, że jest kolor. Twoje krokusy piekne. I ogród o tej porze też piękny. A dzieje się, nie tylko za sprawą Ani śmieszki i wędrowniczki. Ptaki piękne.
A Kajtek zasnął na ręczniku od wycierania swoich łapek. Wtaszczył tak poduszkę, i juz łóżko gotowe.
Jak zobaczyliśmy go śpiącego na tej podusi, to zapytaliśmy, kto mu ją podłożył. A że nie ja, i nie mąż, to znaczy, że sam taki zaradny. Cyknęłam szybko dwa zdjęcia, i nie wiem jak je przeniosłam, że zostało to gorsze.

U mnie ledwie krokusy zaczęły kwitnąc zrobiło sie zimno i jedne stoją w pakach a inne wogóle pąków nawet nie mają. Nie ma wiosny w tej chwili i nie było jak była Ania i nawet jej temperament nie zachęcił ich do rozwiniecia się.
Dobrze że Kajtus potrafi sam o siebie zadbac.
MilenaP 17:14, 02 kwi 2012

przejrzałam watek i chciałam napisać, że to chyba najbardziej kolorowy ogród na Ogrodowisku!!! Wspaniały Pozdrawiam