Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Bajkowy ogród Weroniki

Bajkowy ogród Weroniki

Milka 22:55, 12 kwi 2012

Weroniko, kwiaty cudne i ciekawa jestem jak będą pachnieć A Hania dobrze napisała bo faktycznie Kajtuś to teraz elegent troszkę jakby poważniejk wygląda, ale energii mu nie brak; oboje w niezłej już kondycji i wiosne podziwiacie, a taki serniczek oglądac o tej porze, to pokusa!! idę na dół chociaz po chałwę
weronika77 21:01, 13 kwi 2012

An_tre, dziękuję za piekną sasankę. Dlaczego wcześniej nie widziałam takich ładnych kwiatów...
Maju, Dajano i Irenko, dobrze, że Kajtek wciąż Wam się podoba, bo ja chyba wolałam go zarośniętego, i te uszy takie powycinane, trochę za krótko (już kucyków z nich nie zrobię). Ale lato za pasem, to nie będzie mu tak gorąco, a włos nie nos, odrośnie. Ja też zamierzam być jego osobistym fryzjerem jak Dajana, ale muszę wystartować z nożyczkami albo maszynką, jak wszystkie równo odrosną.
Ja dzisiaj się zagapiłam na KONKURS ogrodów, 3 zdjęcia trzeba wysłać i może się trafi na kosiarkę np.
i mąż by się ucieszył, bo stara kosiarka teraz obsługuje dwie działki, i w coraz gorszej kondycji.
Może Bogdzi tez by się przydała...
Zostawię namiary dla chętnych:
http://twojogrod.zumi.pl/konkurs/konkurs-dodaj.html
zbigniew_gazda 21:11, 13 kwi 2012

Weroniko Kajtek pięknie ostrzyżony . W lecie nie będzie mu gorąco. Jeszcze raz odwiedziłem Wasz przepiękny ogród. Podziwiam za ogrom pracy i uzyskanie takich efektów. Można tu siedzieć godzinami.
Napisz proszę na pniu przed domem czy to są tuje oraz w jakim towarzystwie innych roślin najczęściej sadzisz róże. Pozdrawiam.
weronika77 22:07, 13 kwi 2012

Zbyszku, nie wiem jakie zdjęcie masz na myśli. Ale jak przed domem, to chyba patrzysz na bukszpany na żwirku, jest tam też jedna przycięta kulka z cyprysa i jedna z jałowca. Dziękuję za wysoką ocenę.
I dodam, że róże u mnie rosną w różnym towarzystwie, np. hortensji, bukszpanów, jałowca, w trawie, przy wejsciu, pod ścianą garażu przy ławeczce, przy domu koło iglaka .
zbigniew_gazda 22:32, 13 kwi 2012

weronika77 napisał(a)
Zbyszku, nie wiem jakie zdjęcie masz na myśli. Ale jak przed domem, to chyba patrzysz na bukszpany na żwirku, jest tam też jedna przycięta kulka z cyprysa i jedna z jałowca. Dziękuję za wysoką ocenę.
I dodam, że róże u mnie rosną w różnym towarzystwie, np. hortensji, bukszpanów, jałowca, w trawie, przy wejsciu, pod ścianą garażu przy ławeczce, przy domu koło iglaka .

Weroniko dzięki wielkie . Róże dostaną hortensje i bukszpany. Chodzi mi o te na pniu na 1 stronie i 3 zdjęcie od góry ( jest ich grupka chyba 3 szt ).
weronika77 22:38, 13 kwi 2012

Ach, te po lewej stronie domu wysokie, to świerk conica, cyprysy i najwyższy skyrocket (jałowiec skalny).
Mala_Mi 22:43, 13 kwi 2012

Kajtuś teraz gość...nic tylko gonić na te cieczki.....tylko zdejm mu te kokardki przed randką, bo go wezmą za jakiegoś piesio-niewiadomo Straci szanse na starcie
Pośmiałam się z Dajnki..też bym grzebałą za takastratą w śmietniku...a klucze to zgubiła Irenka MIłek
zbigniew_gazda 22:45, 13 kwi 2012

weronika77 napisał(a)
Ach, te po lewej stronie domu wysokie, to świerk conica, cyprysy i najwyższy ski rocker.

Dziękuję - już wiem . Pozdrawiam i życzę sukcesów w Konkursie.
weronika77 23:04, 13 kwi 2012

Zbyszku, nie zapeszaj, tylko też startuj, przecież to nie boli, a kto nie gra, to nie wygrywa.
Aniu to zdjęcie z kokardkami już należy do wspomnień, ostatni Kajtka garniturek jest wyżej, ciasnawy.
O Irence nie chciałam głośno, ale pamiętałam. Rzeczy smutne z boku lub po czasie bywają całkiem do śmiechu, szczególnie jak dotyczą innych.
Bogdzia 23:23, 13 kwi 2012

Poczytałam Weroniko ale nie wiem czy wyśle. Raczej nie bo nie przepadam z konkursami. Jutro pomyślę bo dziś ide spac. Dobrej nocy. Kajtek fajnie ostrzyżony.