Witaj, oglądałam Twój ogród wiele razy, ale dziś postanowiłam się odezwać, bo to chyba nie wypada tak przez płot i nawet dzień dobry nie powiedzieć. Twój ogród jest naprawdę bajkowy i cudownie ukwiecony, to jest to co lubię najbardziej, kwiaty, kwiaty, kwiaty... a floksy są prześliczne, sama je mam i uwielbiam gdy kwitną. Gratuluję i będę zaglądać jeśli pozwolisz
Krys, i ja się cieszę, a do spotkania już tuż, tuż. Miro, fajnie by było gdyby Twoje życzenie się spełniło. Elizo, zapraszam do mojego ogrodu. Chętnie popatrzę na Twoje floksy, ale gdzie Twój ogród?
Załóż wątek i kopiuj podpis w profilu. Pozdrawiam.
Nacieszmy oczy pięknem bzów i noski ich zapachem. Piękny jest maj.
Konwalie urodą i wonią nie ustępują bzom. Nie mają żadnych wymagań, a jak cieszą.
I na głogi będę patrzeć, i podziwiać jeszcze trochę, aż przekwitną.
Kalina kwitnie, i wciąż mi przypomina, że jest urodziwa jak hortensja Anabelle, tylko ciut mniejsze kwiaty.
Dziękuję Andziulko za tak wysoką ocenę. Niestety, decyduje ilość oddanych głosów, a ja mam ich mało, chyba na 5 str. w tych "lepszych". Konkurs trwa do 16 maja. Pozdrawiam!
Mnie cieszy wszystko co kwitnie w moim ogrodzie. Prawie już zapomniałam o setce wymarzniętych krokusów, prymulkach, hiacyntach i różach. Co przyniosą "zimni ogrodnicy", kto wie...
Dzisiaj, wczesnym rankiem, moi goście skrobali szron z szyb samochodu.
Tymczasem mój tamaryszek kwitnie, i zima go oszczędziła.
I jeszcze ostatni rzut oka na tulipany. Pierwsze przekwitają czerwone i żółte, potem fioletowe i białe. Wciąż kwitną wiśniowe i różowe.