Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Radosna twórczość Ani

Radosna twórczość Ani

Juzia 14:36, 22 mar 2012

A którego to sprzedawcy nie polecacie z allegro ? Żebym się nie nacięła, bo też mam zamiar kupić....
anika 15:26, 22 mar 2012

Witam Cię Karolinko na moim ugorze Dziękuję za cenną informację. Ja też jadę dzisiaj do mojego lidla, zobaczymy może są bukszpanki
anika 15:27, 22 mar 2012

Juzia_G napisał(a)
A którego to sprzedawcy nie polecacie z allegro ? Żebym się nie nacięła, bo też mam zamiar kupić....

chciałam Justynko kupić u tego
http://allegro.pl/bukszpan-30cm-buxus-expres-fv-dostawa-gratis-i2216511922.html

Nie wiem czy o tego chodzi?

Juzia 15:59, 22 mar 2012

Oj...to niedobrze, bo ja też brałam pod uwagę kupno od tego sprzedawcy....
anika 16:01, 22 mar 2012

Ja z nim rozmawiałam telefonicznie wydawał się normalny, zapewniał o dowozie własnym przy większym zamówieniu. Może to nie o niego chodzi. Jest dwóch z bukszpanami co sprzedają po 3 zł.

butterfly 22:01, 22 mar 2012

Aniu, byłam - a raczej mój M - w Lidlu i wykupił cały towar

Zdjęcia w moim wątku. Na moje nieprofesjonalne oko bardzo ładne sadzoneczki. Rozkrzewione i na niskie obwódki idealne. Z tego wrażenia zapomniałam zmierzyć wysokość
Ninoja 05:54, 23 mar 2012

Bardzo ładne te cisy
I ja planuje zapuky cisów aby powiekszyć "kolekcję" już posiadanych dwóch samosiejek (w ciężkich warunkach urosłu do 20 cm- kilka razy były zkoszone kosiarką... itp) z których za sprawą ogrodowiska powstaną kulki oczywiście
Będę pogdlądać powstawanie Twoich kulek
anika 10:31, 23 mar 2012

Patrycjo do kulek to im brakuje haha ale będę formować Może kiedyś będą chociaż jajowate
anika 10:34, 23 mar 2012

butterfly napisał(a)
Aniu, byłam - a raczej mój M - w Lidlu i wykupił cały towar

Zdjęcia w moim wątku. Na moje nieprofesjonalne oko bardzo ładne sadzoneczki. Rozkrzewione i na niskie obwódki idealne. Z tego wrażenia zapomniałam zmierzyć wysokość

Zobaczyłam i fajne są. Nie miałam czasu wczoraj podjechać, córka miała zgrupowanie zuchów. Może dzisiaj się uda - jak jeszcze cosik zostało
anika 21:01, 23 mar 2012

Ha byłam dzisiaj na działce, piękna pogoda. Zadołowałam na razie zakupione cisy ( nie mam jeszcze przygotowanych rabat dla nich). Obcięłam tak jak radziła Karolinka o polowe i teraz takie bidulki małe się zrobiły Ale co tam będą się rozkrzewiać. Posadziłam też truskawki które wczoraj przyniósł kurier. Skończona została rabata warzywna -20m2 uuuu dużo pracy było z jej pieleniem od początku. Wszystko mnie boli, pisze teraz na ibupromie Warzywniaczka miało nie być w zeszłym roku go zlikwidowałam ze środka działki a tu co.... wyłazi brak konsekwencji

Pogoda była śliczna