Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Spotkania » Spotkanie u Bożenki - Bogdzi w Rododendronowym ogrodzie - maj 2012

Spotkanie u Bożenki - Bogdzi w Rododendronowym ogrodzie - maj 2012

Gardenarium 09:50, 20 maj 2012

Zapraszam do kontynuowania wątku w drugim ogrodzie gdzie pojechaliśmy od Bożenki

https://www.ogrodowisko.pl/watek/1878-ogrod-pokazowy-firmy-gama-z-lodzi?page=1#post_7

Instagram Ogrodowiska
Joanka 09:53, 20 maj 2012

Joanka 10:18, 20 maj 2012

Joanka 10:49, 20 maj 2012

Elfik 11:11, 20 maj 2012

Nawiązując do relacji słownej ze str. 48 załączam dokumentację fotograficzną (a raczej próbuję załączyć, bo każde zdjęcie wchodzi mi ponad 5 min ).

Elfik 11:15, 20 maj 2012

Danusia jak ten dobry pasterz – ciągle w otoczeniu swojej trzódki

Nasi paparazzi

Ciągle rozłaziliśmy się jak mrówki, ale jakoś udało się nas zebrać do kupy

A tu odbywał się nasz bankiet. Stoły nakryte adekwatnie do panującego obecnie kryzysu....... morze kanapek, owoców, ciast..........

Ale nie zdążyliśmy tego uprzątnąć, jak po kolei wjeżdżały jeszcze: zupa gulaszowa, barszczyk z krokietami, sałatki, kotlety zapiekane z serem i ananasem, PIEROGI!!!! Biedne, spracowane ręce Bogdzi..............!!!!!!!!!!!!!!

Potem już przestałam się orientować, co jeszcze wjeżdżało, słyszałam tylko jak Wiesia mnie popędzała: Elfik, jedz! Ale załamałam się, jak na koniec wjechało tirmisu.... Już nie było go gdzie wepchać

Na koniec uszczęśliwione lureatki konkursu sponsorowanego przez Bogdzię

..laureatki.......

Wyjeżdżamy.........
Bagażniki jak zwykle są z gumy....

A ja... No cóż.... Jak ZAWSZE po wizycie w czyimś ogrodzie , idę przerabiać swój!!!
Bogdzia 11:26, 20 maj 2012

Chciałam Wam pokazac niektóre prezenty jakie dostałam i za które bardzo dziękuję. Pierwszy jako ze powitalny od Kaisog, która już drugi raz robi robi mi prezent ale dotad się nie widziałysmy czego bardzo żałuję. Prezent jest niezwykły i tylko ja jedna na świecie taki posiadam. Jest to laurka. Jak sobie wyobrażamy laurkę?- kazdy pomyślał o tym samym . Ta laurka jest jednak całkiem inna. Danusia juz opokazała jej zdjęcia ale jest to takie cudo i tak misterna praca że chcę Wam pokazac ją dokładnie. Laurka ma kształt sześcianu.

Teraz jej sciany boczne

Bogdzia 11:33, 20 maj 2012

Teraz wieczko, jest na nim napis bardzo delikatny i dlatego nie wyszedł na zdjęciu ,, Especinlly for you"

Otwieramy , pudełko się rozkłada i widzimy fruwajace przecudne ważki.

Bogdzia 11:39, 20 maj 2012

Ścianki boczne:
Na pierwszej kalendarz z zaznaczoną datą naszego spotkania.

Na drugiej i trzeciej -wiersz Dajany który wygrał konkurs przedspotkaniowy. ( Dajana będzie miała obiekcje- nie powiem dlaczego, ale nam się podoba, to co Dajanę zaniepokoi bierzemy za humor)

Czwarta ścianka to dedykacja

Bogdzia 11:44, 20 maj 2012

Jeszcze dno

Gosiu ja bardzo się zastanawiam jak można machac kosą co wszyscy widzieliśmy i robic takie delikatne cudeńka tymi samymi dłońmi?. Bardzo Ci dziękuję.Szkoda bardzo że nie przyjechałaś.