Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Spotkania » Spotkanie u Bożenki - Bogdzi w Rododendronowym ogrodzie - maj 2012

Spotkanie u Bożenki - Bogdzi w Rododendronowym ogrodzie - maj 2012

Milka 10:21, 05 maj 2012

weronika77 napisał(a)
Jury bardzo wcześnie wstało, i taką nowinkę nam podało. Bravo Dajano!
Wszystkie poezje mnie się podobały, ale Dajany wiersz mnie zaskoczył i rozśmieszył, i tak zagłosowałam.

A teraz dla Irenki podaję fotki sadzonek, o które prosiła:

dzwonek brzoskwiniolistny

odętka

liliowiec kwitnący cały sezon

liliowiec wczesny

irys syberyjski, niebieski na pierwszy planie (udaje trawę, gdy trawy ozdobne jeszcze się budzą)
Krwawnik różowy (lub czerwony)...szukam zdjęcia.

Weroniko, dziękuję co możesz to weź, bo u mnie tyle jeszcze miejsca, że chętnie z propozycji skorzystam
dajana 20:11, 06 maj 2012

asc napisał(a)

Ponieważ konkurs się zakończył pora pokazac nagrodę.

Udział w konkursie wzięły cztery osoby: Ania Monte, Dajana , Jola i Hania. Myślę że dwa dni wystarczy na głosowanie. Głosy proszę przesyłac dziś i jutro do Ani asc -przewodniczącej jednoosobowego jury konkursu na pw..

Jako bezstronne jury.... dziękuję wszystkim głosujacym i niegłosującym w konkursie i ogłaszam zgodnie z regulaminem konkursu, że czas oddawania głosów minął.. Głosy zostały przeliczone.... wiersz i proza kazdego z uczesników konkursu uzyskał grono wielbicieli .... jednak najwięcej głosów dostała DAJANA. Tym sposobem I nagroda trafiła do Dajany, pozostali uczestnicy musza się zadowlić podziekowaniem od Jury i od organizatorki konkursu.
A ja dodam tylko od siebie, że całe szczęście nie musiałam głosować, bo podobała mi się każda odpowiedż...łacznie z wypowiedzią pozakonkursową Zbyszka. Po długim analizowaniu wypowiedzi uczestników konkursu ...... tez oddałabym głos na Dajanę..... w dowcipny sposób nawiązała do wiersza Bogdzi i to głosujący na Dajankę podkreślali.

Konkurs był fajny i napwno będzie miłą pamiatką dla Bogdzi po spotkaniu ...

O rany ! nie wiem co napisać ,,jak dziękować Szczerze mówiąc zapomniałam o konkursie ale bawiąc się z wami nie brałam pod uwagę żadnej wygranej .Tak spontanicznie napisałam kilka zdań z ogromnej sympatii wobec Bogdzi ..Bardzo Wam wszystkim dziękuję a nagroda będzie dla mnie bezcennym darem Zajmie też szczególne miejsce w mym sercu .Jestem bardzo wzruszona .Jeszcze raz dziękuję.
Bogdzia 20:49, 06 maj 2012

Miło mi Dajanko że sie w końcu odezwałaś. Podaj swój adres na pw to wyślę ksiazkę. Pozdrawiam serdecznie.
kaisog1 22:14, 06 maj 2012

Bogdziu niestety nie będę mogła być na spotkaniu u Ciebie.... bardzo mi przykro ale niestety siła wyższa Bardzo załuje, że ominie mnie takie fajne spotkanie.
Bogdzia 23:16, 06 maj 2012

kaisog1 napisał(a)
Bogdziu niestety nie będę mogła być na spotkaniu u Ciebie.... bardzo mi przykro ale niestety siła wyższa Bardzo załuje, że ominie mnie takie fajne spotkanie.

Gosiu mnie bardzo przykro. Pewnie to ma zwiazek z ostatnia niemiłą przygodą jaka Cię spotkała. Bardzo szkoda ale może kiedyś gdzieś sie spotkamy.
kaisog1 23:27, 06 maj 2012

Nie nie, nie ma to związku z żadna przygodą Mam nadzieje, że uda nam się spotkac w innym terminie albo na jakimiś zlocie
Bogdzia 07:21, 07 maj 2012

kaisog1 napisał(a)
Nie nie, nie ma to związku z żadna przygodą Mam nadzieje, że uda nam się spotkac w innym terminie albo na jakimiś zlocie

To ja też mam taką nadzieję.Pozdrawiam.
ana_art 15:53, 07 maj 2012

Ciągle podczytuje wątek, ależ Wam zazdroszczę tyle osób w takim pięknym ogrodzie
Joanka 16:12, 07 maj 2012

Już się nie mogę doczekać
weronika77 16:17, 07 maj 2012

Irenko, jak będziesz miała nadmiar poziomek, to ja też proszę.