Bogdziu, ja też mogę 12 i 19. Będę z mężem i córeczką i będziemy jej pilnować.
Wiemy, że nic nie poradzisz na kwitnieniem, będzie, kiedy będzie. Spotkanie i tak będzie super.
Nie denerwuj się tak tym.
Modlę się o chłodek chociaz uwielbiam ciepełko ...może jednak da się na 19 maja ....... jedyna okazja by pozanć Ogrodowiczan..bo do rh Bogdzi mogę przyjechać zawsze O ile Bogdzia i M. jeszcze mnie zaproszą i nie mają dość wrzaskliwego gościa
Mój 'osobisty kierowca' nie ma nic przeciwko temu, aby przywieźć mnie do Bogdzi 12 maja Nawet bardziej mi ten termin odpowiada Może bedzie chłodniej, bo upały źle znoszę
Jutro wstawię zdjęcia rh to sami zobaczycie, częśc jest takich które powinny zakwitnac w ciągu tygodnia a częśc ciągle mała i kto wie kiedy zakwitną. Gosiu dzięki za odpowiedź.
Myślę, że Hania mądrze mówi, 19-ty był planowany i niech zostanie. Ty Bogdziu się już nie stresuj. Zrobisz sama najlepsze zdjęcia wcześniej, a my potem. Nie szalej też z przygotowaniami, bo każdy coś
przywiezie na "pierwszy głód" gdyby taki dopadł, a przecież załatwiałaś jeszcze "oglądanie ogrodu telewizyjnej Mai. Powiedziałam, co wiedziałam, ale ja się mogę dostosować.
Jako bezstronne jury.... dziękuję wszystkim głosujacym i niegłosującym w konkursie i ogłaszam zgodnie z regulaminem konkursu, że czas oddawania głosów minął.. Głosy zostały przeliczone.... wiersz i proza kazdego z uczesników konkursu uzyskał grono wielbicieli .... jednak najwięcej głosów dostała DAJANA. Tym sposobem I nagroda trafiła do Dajany, pozostali uczestnicy musza się zadowlić podziekowaniem od Jury i od organizatorki konkursu.
A ja dodam tylko od siebie, że całe szczęście nie musiałam głosować, bo podobała mi się każda odpowiedż...łacznie z wypowiedzią pozakonkursową Zbyszka. Po długim analizowaniu wypowiedzi uczestników konkursu ...... tez oddałabym głos na Dajanę..... w dowcipny sposób nawiązała do wiersza Bogdzi i to głosujący na Dajankę podkreślali.
Konkurs był fajny i napwno będzie miłą pamiatką dla Bogdzi po spotkaniu ...
Widzę że Jury rano wstało i ogłosiło wynik.
Bardzo dziękuję Wszystkim uczestnikom konkursu oraz Zbysiowi który napisał wiersz poza konkursem. Serdecznie dziękuję również wszystkim czytającym i głosującym a Dajanie serdecznie gratuluję i proszę o podanie adresu bym mogła wysłac książkę.Jeszcze podziękowania należą się bezstronnemu Jury, które policzyło głosy .
Moim celem było byśmy się trochę pobawili, moze pośmiali bo śmiechu nigdy nie jest dośc i myślę że chociaz w małym stopniu ta zabawa nam wszystkim się udała.Wszystkim jeszcze raz dziękuję.