Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Spotkania » Spotkanie u Bożenki - Bogdzi w Rododendronowym ogrodzie - maj 2012

Spotkanie u Bożenki - Bogdzi w Rododendronowym ogrodzie - maj 2012

Bogdzia 08:17, 04 maj 2012

weronika77 napisał(a)
Myślę, że Hania mądrze mówi, 19-ty był planowany i niech zostanie. Ty Bogdziu się już nie stresuj. Zrobisz sama najlepsze zdjęcia wcześniej, a my potem. Nie szalej też z przygotowaniami, bo każdy coś
przywiezie na "pierwszy głód" gdyby taki dopadł, a przecież załatwiałaś jeszcze "oglądanie ogrodu telewizyjnej Mai. Powiedziałam, co wiedziałam, ale ja się mogę dostosować.

Weroniko macie rację, nie powinnam zmieniac terminu spotkania i chyba jednak nie zmienie bo kilka osób nie może przyjechac 12 maja. Trudno co będzie to będzie. Zostaje 19maj. Jak zacznę pokazywac zdjecia bo zrozumiecie moje wahania.
Bogdzia 08:22, 04 maj 2012

Wszystkich serdecznie przepraszam za zamieszanie jakiego narobiłam Podjęłam decyzje.

Zostaje 19 maja.

Zapraszam jeszcze raz wszystkich którzy mieli przyjechac.Nie wiem jak będzie z kwitnieniem bo w tym roku to wielka zagadka . Jesli mój ogród nie będzie miał nic do zaoferowania to zwiedzimy ten ogród który był u Mai i może tam będzie ciekawiej. Jeszcze raz przepraszam.
zbigniew_gazda 08:25, 04 maj 2012

Serdeczne gratulacje dla Dajany za wygranie konkursu.
hanka_andrus 08:51, 04 maj 2012

Bożenko, nie przepraszaj ,niema powodu do tego.Chciałaś i chcesz pokazać ogród w kwieciu! A to od Ciebie nie zależy.Coś jednak będzie w kwiatach, i wystarczy.A spotkanie w realu są tak spontaniczne,że prawie nie do zaplanowania w szczegółach.Nerwy schowaj głęboko.Dziewczyny są wspaniałe i oby tylko deszcz nie padał...będzie super,czego Wam na ten moment zazdroszczę.

Dajanie gratuluję szczerze! Bożence należy się ukłon za organizacje konkursu.Dziękuję.
jotka 09:30, 04 maj 2012

Ja już swoją opinię na temat wiersza Dajany wyraziłam zaraz potem jak się ukazał
I nadal ją podtrzymuję - jestem pod wrażeniem!
Dlatego ciesze się, że inni też podzielali moje zdanie Dajano gratuluję ! A Bożence i współuczestnikom dziękuje za zabawę - w końcu o to chodziło
Mala_Mi 09:34, 04 maj 2012

Jak startowałam w różnych zawodach, to przecież często z założenia wiedziałam, że bedę na szarym końcu..ale zawsze mówiłam, ze zrobię piekne tło i poprawię statystyke dla wygrywających

Z prywatnego punktu widzenia cieszę się, że jednak 19 maja... i tym sposobme jury poakzało prawdziwe oblicze..prywata ponad wszystko

Milka 12:55, 04 maj 2012

Też gratuluję i Dajanie, za wygraną wspaniałym wierszem i organizatorce, za fajny pomysł i jury, za bezstronność
było wesoło wiersze pozakonkursowe też były wspaniałe
19 maj to świetny termin
Gardenarium 13:39, 04 maj 2012

Szykujemy się na 19 maja, nie martw się, zawsze coś będzie kwitło
W końcu to że się zobaczymy w Twoim ogrodzie będzie dla nas największą nagrodą

Instagram Ogrodowiska
Bogdzia 14:15, 04 maj 2012

hanka_andrus napisał(a)
Bożenko, nie przepraszaj ,niema powodu do tego.Chciałaś i chcesz pokazać ogród w kwieciu! A to od Ciebie nie zależy.Coś jednak będzie w kwiatach, i wystarczy.A spotkanie w realu są tak spontaniczne,że prawie nie do zaplanowania w szczegółach.Nerwy schowaj głęboko.Dziewczyny są wspaniałe i oby tylko deszcz nie padał...będzie super,czego Wam na ten moment zazdroszczę.

Dajanie gratuluję szczerze! Bożence należy się ukłon za organizacje konkursu.Dziękuję.

Haniu dzięki za Twe słowa ale ja nie należę do osób lubiących sie chwalic i nie zależało mi na pochwaleniu sie ogrodem bo on jest jak inne ogrody. zależało mi na kwitnieniu bo miałam takie odczucie ze tego chcą osoby które przyjadą wiec chciałam im to zapewnic ale skończyło się na tym że tylko narozrabiałam.Mam nadzieje że miła atmosfera spotkania wystarczy za wszystkie inne niedociagnięcia.
hanka_andrus 14:18, 04 maj 2012

Bożenko,na prawdę będzie dobrze! Ja ci to mówię.