Irenko takie donice możesz kupić - to moje ukochane pure elho tylko w tym przypadku model - pure soft round - mają średnicę nawet do 120 cm. Poszukaj w necie są oferty i w Psarach też
Zajrzałam, przebiegłam przez dziesiątki ostatnich stron i kibicuję przy budowie, a jeszcze bardziej przy urządzaniu tego fragmentu ogrodu. Przycięte w kule jałowce będa się pięknie przezentować
P.s. przypomniałam sobie, że poznałam historię Twojego ogrodu, byłam w nim wcześniej kilka razy
Jak w krainie wielkoludów. Szkoda, że widać w oddali samochody i inne szczegóły , bo naprawdę miałabym problem z określeniem proporcji.
Świetne te donice. No i krasnoludek też niczego sobie
masz rację, ale inaczej się nie dało; tak mnie zachwyciły te donice, że przełaziłam tam z godzinę, w te i z powrotem
Irenko takie donice możesz kupić - to moje ukochane pure elho tylko w tym przypadku model - pure soft round - mają średnicę nawet do 120 cm. Poszukaj w necie są oferty i w Psarach też
jesteś nieoceniona, frajdę mmi sprawiłaś teraz wiem, że prawie ją mam
Zajrzałam, przebiegłam przez dziesiątki ostatnich stron i kibicuję przy budowie, a jeszcze bardziej przy urządzaniu tego fragmentu ogrodu. Przycięte w kule jałowce będa się pięknie przezentować
P.s. przypomniałam sobie, że poznałam historię Twojego ogrodu, byłam w nim wcześniej kilka razy
no i fajnie, że wpadłas ponownie, zal mi wszystkich co tyle stronek muszą cztać ale trudno byc na bieżąco; z jałowcami w formie kuli będzie lepiej i cały ten zakątek zyska
pozdrawiam i do ciebie też zaglądam
i oto moje zakupy, ja cie kręcę, stały sobie w reklamówce i nawet nie myślałam, że aż tyle. Drugiej na razie nie sprawdzam....bo nie wiem kiedy to w donice zapakuję, aby podpędzic trochę. Tyle wyczytałam z forum