Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród Ewy :)

Ogród Ewy :)

Eve 15:57, 08 maj 2012

asc napisał(a)
Moich azali część też była zdechła, ale o dziwo kwitną...... lepiej w tym roku niż w zeszłym. Ewuś jak zwykle i zawsze u Ciebie pieknie

Aniu cieszę się że zaglądnęłaś Myślę, że to przemarznięcie dało im kopa !
Eve 16:00, 08 maj 2012

Gabriela napisał(a)
Ewa, figa niesamowita, owoce dojrzewają i nadają się do jedzenia zapewne? Skoro o tej porze są już takie duże... Skąd ją masz?
Przepięknie zakwitł rozmaryn, mój ma chyba mniejsze kwiaty i bardziej liliowe, kwitnie ok. lutego.
No i fajne, gęste oleandry.

Gabrysiu, w zeszłym roku zjedliśmy 3 figi późną jesienią, w tym roku owoce są szybciej, no ale też drzewko 1go maja miało +30 a nie -3 i śnieg. Kupowałam je w LM Nie wiem jak z kolorem kwiatów bo niebieski na tle żółtej ściany ma dziwny kolor, ale muszę przyznać, że kwiaty są dość duże i zdecydowanie niebieskie jak niezapominajki
Milka 16:03, 08 maj 2012

Bogdzia napisał(a)
Pieknie Ci zakwitły. Podziękowały za to że nie wyrzuciłaś ich. Moze następna zima tak im nie dokuczy.Pozdrawiam Ewo.

Bożenka, jak to dobrze, że cię słuchamy, potem mamy sukces, a jak wiesz sukces ma wielu ojców a porażkę tylko jeden
moje azalie też takie Ewa piękne są i ten klimacik z oleandrami
Eve 16:11, 08 maj 2012

Tak nasze azalie mają tatę Bogdzię

Bukszpan oszalał takie ma przyrosty, że zrobił sie jasno zielony

widoczek przedogródka

kwasolubna

magnolia dalej kwitnie

Milka 16:27, 08 maj 2012

Eve napisał(a)

Kolory wyjątkowe

Witam drogą Szefową
Taaaaaa kolory wyjątkowe, szczególne jeśli coś innego się kupowało a coś innego ma. Tulipany Picasso bardzo lubię ale zdecydowanie podobają mi się te białe w fioletowe paseczki
Co do tych żółtych, hmm miały być pomarańczowe, pełne są niesamowicie, jeszcze takich nie miałam. Wprawdzie żółty jest bardzo wiosennym kolorem, to jednak nie jest to mój ulubiony kolor, jeśli żółty to pastelowy a nie jajecznica

jednak twierdzę, że są piękne, bo pełne, a jajecznicę uwielbiam, tak z 10 jaj i cholesterol dobry i wylaszcza się
Eve 16:29, 08 maj 2012

irena_milek napisał(a)

Kolory wyjątkowe
Witam drogą Szefową
Taaaaaa kolory wyjątkowe, szczególne jeśli coś innego się kupowało a coś innego ma. Tulipany Picasso bardzo lubię ale zdecydowanie podobają mi się te białe w fioletowe paseczki
Co do tych żółtych, hmm miały być pomarańczowe, pełne są niesamowicie, jeszcze takich nie miałam. Wprawdzie żółty jest bardzo wiosennym kolorem, to jednak nie jest to mój ulubiony kolor, jeśli żółty to pastelowy a nie jajecznica

jednak twierdzę, że są piękne, bo pełne, a jajecznicę uwielbiam, tak z 10 jaj i cholesterol dobry i wylaszcza się

No i na zdrowie!!
Milka 16:35, 08 maj 2012

Eve napisał(a)
Tak nasze azalie mają tatę Bogdzię

Bukszpan oszalał takie ma przyrosty, że zrobił sie jasno zielony

widoczek przedogródka

kwasolubna

magnolia dalej kwitnie

nie wiem kto tak to wszystko dopieścił, słyszałam wróble ćwierkały, że leżaczek mocno był eksploatowany!
bardzo ładnie, czysto, a bukszpan tak wielki, że zaraz wyskoczy ze swojego dołka
Milka 16:36, 08 maj 2012

Eve napisał(a)

Kolory wyjątkowe
Witam drogą Szefową

No i na zdrowie!!

Dzięki przez ten ogród marna ze mnie teraz kucharka, więc stokrotne dzięki za jaja
Konstancja30 20:51, 08 maj 2012

Ewo ... musiałabym nie spać żeby napatrzeć się do woli ... to piękny ... nie to bardzo piękny kawałek świata ... ja marzę o tajemniczym ogrodzie a Ty go już masz ... gratuluję
Konstancja30 20:54, 08 maj 2012

walczyłam z netem i poszło dwa razy