Gabrysiu, w zeszłym roku zjedliśmy 3 figi późną jesienią, w tym roku owoce są szybciej, no ale też drzewko 1go maja miało +30 a nie -3 i śnieg. Kupowałam je w LM Nie wiem jak z kolorem kwiatów bo niebieski na tle żółtej ściany ma dziwny kolor, ale muszę przyznać, że kwiaty są dość duże i zdecydowanie niebieskie jak niezapominajki
Bożenka, jak to dobrze, że cię słuchamy, potem mamy sukces, a jak wiesz sukces ma wielu ojców a porażkę tylko jeden
moje azalie też takie Ewa piękne są i ten klimacik z oleandrami
Witam drogą Szefową
Taaaaaa kolory wyjątkowe, szczególne jeśli coś innego się kupowało a coś innego ma. Tulipany Picasso bardzo lubię ale zdecydowanie podobają mi się te białe w fioletowe paseczki
Co do tych żółtych, hmm miały być pomarańczowe, pełne są niesamowicie, jeszcze takich nie miałam. Wprawdzie żółty jest bardzo wiosennym kolorem, to jednak nie jest to mój ulubiony kolor, jeśli żółty to pastelowy a nie jajecznica
jednak twierdzę, że są piękne, bo pełne, a jajecznicę uwielbiam, tak z 10 jaj i cholesterol dobry i wylaszcza się
Bukszpan oszalał takie ma przyrosty, że zrobił sie jasno zielony
widoczek przedogródka
kwasolubna
magnolia dalej kwitnie
nie wiem kto tak to wszystko dopieścił, słyszałam wróble ćwierkały, że leżaczek mocno był eksploatowany!
bardzo ładnie, czysto, a bukszpan tak wielki, że zaraz wyskoczy ze swojego dołka
Witam drogą Szefową
Taaaaaa kolory wyjątkowe, szczególne jeśli coś innego się kupowało a coś innego ma. Tulipany Picasso bardzo lubię ale zdecydowanie podobają mi się te białe w fioletowe paseczki
Co do tych żółtych, hmm miały być pomarańczowe, pełne są niesamowicie, jeszcze takich nie miałam. Wprawdzie żółty jest bardzo wiosennym kolorem, to jednak nie jest to mój ulubiony kolor, jeśli żółty to pastelowy a nie jajecznica
jednak twierdzę, że są piękne, bo pełne, a jajecznicę uwielbiam, tak z 10 jaj i cholesterol dobry i wylaszcza się
No i na zdrowie!!
Dzięki przez ten ogród marna ze mnie teraz kucharka, więc stokrotne dzięki za jaja
Ewo ... musiałabym nie spać żeby napatrzeć się do woli ... to piękny ... nie to bardzo piękny kawałek świata ... ja marzę o tajemniczym ogrodzie a Ty go już masz ... gratuluję