Wandziu, również witam na stronach Ogrodowiska.Masz piękny i zadbany ogród,ciekawe miejsca i rośliny a "Świątynia dumania" bardzo urokliwa i tajemnicza Pozdrawiam
Witam! Dąb - to coś co łączy nasze ogrody - mój na szczęście nie rośnie w centrum działki, ale na granicy z sąsiadem. Na pewno ma ponad 100 lat i jesienny problem liści nie jest mi obcy Napisałaś, że Czesław rządzi nasadzeniami - ale jak widzę udało Ci się wszystko świetnie zakomponować, tak dobrać roślinki, że sobie świetnie radzą w tym towarzystwie . Pozdrawiam!
Ja też Cię witam, z podpisem poradziłaś sobie to i reszta pójdzie dobrze.
Dęby na działkach znam i pracę z tym związaną także, tym bardziej ucieszyłam się, że mimo wszystko go lubisz
Witam kolejną ogrodniczkę!!
Kolejny piękny ogród - dąb na środku, to musi super wyglądać.
Ja cierpię na brak jakichkolwiek dużych drzew ale to się zmieni.... - za jakieś 10 lat?
O i Wanda tu trafiła Witam ,witam
Coraz więcej znajomych tu jest, co mnie bardzo cieszy .
Twój dąb jest tak charakterystyczny, wszędzie go poznam, nie ma to Czesław
Witaj Wando, różę Rhapsody polecam, kolor ciekawy, duże kwiaty, pędy nie przemarzają, słońce jej nie przypala, ma krótką przerwę w kwitnieniu. Nie wiem, czy pachnie - byłam tak zauroczona kwitnieniem, że nie zwróciłam uwagi.
U Ciebie dużo cienia, choć dąb na pewno wspaniały. Gdzie sadzisz roże i liliowce? Czekam na dalsze fotki.