Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Moje spełnione marzenie Małgocha 1960

Moje spełnione marzenie Małgocha 1960

Wrzos 13:36, 21 lip 2012

Dziękuję Małgosiu!
A ja zapomniałam dodać, że mam na imię Renata i jestem w podobnym co Ty wieku

Lilie przepiekne!
Taką jodłę sobie sprawię.
eliza3 13:51, 21 lip 2012

Witaj Małgosiu, widzę, że lubisz lilie, masz ich sporo. Ja też próbuję znowu sadzić. Byłam trochę zniechęcona, bo w ubiegłym roku połowę cebul zjadły mi poskrzypki (chyba tak się nazywają) w tym sezonie na szczęście ich nie widać. Pozdrawiam
AniaDS 14:17, 21 lip 2012

U mnie też na razie poskrzypek nie widać.
Małgosiu, ta czarna lilia z daleka rzuca się w oczy .
malgocha1960 21:36, 21 lip 2012

Renato,czekam na twój wątek,będzie dobrze.

Elu,lilii miałam więcej,ale w ubiegłym roku sporo mi wymarzło.Jak ogląda się na forach ogrodowych tyle pieknych odmian to chciałoby się mieć je wszystkie,ale wiadomo,że się nieda.Mimo wszystko we wrześniu u nas na agrze dokupiękilka.

Aniu,chciałam dokupić jeszcze jedną w razie gdyby mi ta zginęła,ale nie mogłam potem jej spotkać.

Na spotkaniu było bardzo fajnie.Ania,dobra duszyczka sprawiła mi niespodziankę i przywiozła 3 kolory floksów,do których nie mam zupełnie ręki i fajny niski nachyłek,a od Bożenki dostałam pięknego miskanta.

Bogdzia 21:40, 21 lip 2012

Małgosiu piękne zdjęcia pokazujesz ale ja czekam na zdjęcia ze spotkania.Muszę jeszcze zajrzec do Ani An-Tre moze ona wstawiła bo Bożenka to pewnie nie ma dziś takiej mozliwości.Pozdrawiam serdecznie.

Ja sobie pisze a zdjecia już są fajnie.
an_tre 21:41, 21 lip 2012

Panie piły winko a panowie pastwili się nad rabatkami hihihi i tak powinno być, prawda Małgosiu i Bożenko?
Rajski Ogród Ani + Rajski ogród Ani 2... niekończące się marzenie... http://www.ogrodowisko.pl/watek/2691-maj-2012-duszniki-zdroj-park-zdrojowy-i-okolice http://www.ogrodowisko.pl/watek/1966-ogrod-w-lubiechowie-kolo-ksiaza
malgocha1960 21:48, 21 lip 2012

malgocha1960 21:55, 21 lip 2012

Bożenko,Twojej imienniczki zdjęcie będą nie prędzej jak za tydzień,bo tam,gdzie ma działkę nie ma internetu.

Aniu,bardzo miło było cię poznać,jesteśmy umówione we trójke na wyjazd sierpniowy do Szmita.Dziękuję ci za floksy piekne kolory,mam nadzieję ,że twoje w końcu będą rosły u mnie.Siewkę złotokapu posadziłam przy swoim i musze ci powiedzieć,że te kwiatki dziaisiaj lekko rozkwitły na żółto,a liście na tym krzaku są takie jak u twojej siewki.Mam nadzieje,że jednak to bedzie złotokap.
Bogdzia 22:00, 21 lip 2012

No to miałyście bardzo miłe spotkanie. Ogród Bożenki mocno dopieszczony. Pozdrawiam.
an_tre 22:00, 21 lip 2012

malgocha1960 napisał(a)
Bożenko,Twojej imienniczki zdjęcie będą nie prędzej jak za tydzień,bo tam,gdzie ma działkę nie ma internetu.

Aniu,bardzo miło było cię poznać,jesteśmy umówione we trójke na wyjazd sierpniowy do Szmita.Dziękuję ci za floksy piekne kolory,mam nadzieję ,że twoje w końcu będą rosły u mnie.Siewkę złotokapu posadziłam przy swoim i musze ci powiedzieć,że te kwiatki dziaisiaj lekko rozkwitły na żółto,a liście na tym krzaku są takie jak u twojej siewki.Mam nadzieje,że jednak to bedzie złotokap.
Małgosiu mnie również miło było Was poznać i dziękuję za super spędzony czas Do następnego spotkania w realu aha do Bożenki jednak mam trochę dalej niż myślałam, sporo ponad 30km. ale to nić i tak to jest blisko Pozdrawiam
Rajski Ogród Ani + Rajski ogród Ani 2... niekończące się marzenie... http://www.ogrodowisko.pl/watek/2691-maj-2012-duszniki-zdroj-park-zdrojowy-i-okolice http://www.ogrodowisko.pl/watek/1966-ogrod-w-lubiechowie-kolo-ksiaza
Korzystanie z portalu ogrodowisko.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie. Więcej informacji można znaleźć w Polityce plików cookies