Aniu i Justynko, cieszę, się, że Wam się podoba. Jeszcze nie znam opinii sąsiadów, ale chyba się już troche do naszych ekstrawagancji przyzwyczaili

Dzisiaj wszystkim strasznie przeszkadzalismy, hałasowaliśmy i pół ulicy zaanektowaliśmy. Ale górale świetnie się spisali i wszystko skończyli w godz 8-18

Pomiedzy gabionami będzie żywopłot z cisa, na razie jest malutki ma ok 60 cm ale ta odmiana rośnie dosyć szybko i mam nadzieję, że w tym roku do 1 m dojdzie. Miedzy gabionami a płotem będzie tylko żwirek dla Tytusa, bo to jego terytorium gdy Pańcia pracuje w ogrodku. Biega w tę i spowrotem przy płocie

Za płotem przy ulicy na wzor Danusiowych nasadzeń będą posadzone graby i może bukszpany. Na razie myśle jak kamień wysypać do dziur na drodze

i jak resztę wykorzystać. Przed gabionami nie widać! ale od roku rosną 4 brzozy doorenbos long trunk. Mają miec bielutką korę ale od 3 roku..... To jest brzoza pendula, której przewodnik chcę wyprowadzić na 5 m. Cierpliwie ją prostuje i prowadzę, na razie słabo rośnie! ale mam nadzieję, że w tym roku ruszy... I na razie tych brzóz nie widać, ale przecież kiedyś będzie tu pięknie....