Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Kiedyś będzie tu pięknie ...

Kiedyś będzie tu pięknie ...

Milka 12:01, 06 kwi 2012

Oby tylko dzieci, mnie wnuki juz szybko rosną
Joaska 12:26, 06 kwi 2012

Bo dzieci dorosły
bajsza 12:56, 06 kwi 2012

Marzena2007 napisał(a)
Dzisiaj nastąpiło cięcie laurów. Stoją w ogrodzi zimowym, w którym temperatura w bezmroźne dni jest wiosenna, dlatego Danusia poleciła ciąć !!!
Wiosną gdy się ociepli bedą stały na tarasie po wczesniejszym hartowaniu. Aktulanie zimują sobie w szklarniowych warunkach.

Laur 1 przed cięciem

Laur 2 przed

I laury po, Tak się patrzę na nie i chyba jeszcze raz je ciachnę!

A ja mam takie pytanko - KTO myje te okna, bo ja w domu miałam 18 dużych i 8 małych zawsze przed myciem zastanawiałam się czy nie lepiej z sobą skończyć
Madzenka 13:34, 06 kwi 2012

Dziewczyny ale fajna dyskusja sie wywiązała. Potwierdzam dzieci tylko rosną a my wciąż jesteśmy młode.

Syla 13:38, 06 kwi 2012

Marzena2007 napisał(a)
Dziewczyny ale fajna dyskusja sie wywiązała. Potwierdzam dzieci tylko rosną a my wciąż jesteśmy młode.

Nawet nie myślę , że może być inaczej
Madzenka 13:40, 06 kwi 2012

A teraz nowina Magda NOEMI u mnie była przez 3 minuty !!! Wpadła dostała stare i brudne donice, ja za to bukiet pięknych tulipanów i wypadała nawet kawy nie chciała wypić.....
I odjechała w siną dal z moim Panem Złotą Rączką swoim cudnym czerwonym samochodzikiem
Pewnie go chciała porwać tylko się nie przyznała
A ja taka nieuczesna i ubrana do fotek, bo w trakcie prac ogrodwych byłam ....
Madzenka 13:45, 06 kwi 2012

bajsza napisał(a)

A ja mam takie pytanko - KTO myje te okna, bo ja w domu miałam 18 dużych i 8 małych zawsze przed myciem zastanawiałam się czy nie lepiej z sobą skończyć

Bajsza wstyd się przyznać ostatnio były myte przed Bozym Narodzeniem....przez mojego M i mnie z myjką ciśnieniową Karcher ze specjalną nakładką do mycia ogrodów zimowych. Ale ekwilibrystyka na drabinie była straszna. Przed wielkanocą miała umyć okna firma wyspecjalizowana w pracach na wysokościach ale im czasu zabrakło. Może się przed długim weekendem uda
A na parterze okna myje cudowna Pani Zosia, która raz w tygodniu pomaga mi ten cały bałagan w domu ogranąć. Dlatego przed świętami prawie nie mam stresa bo tylko odkurzam i podłogi myję - tzn moja młodzież to robi. Mi zostaje do sprzątania kuchniai łazienki ...
Syla 13:49, 06 kwi 2012

Marzena2007 napisał(a)
A teraz nowina Magda NOEMI u mnie była przez 3 minuty !!! Wpadła dostała stare i brudne donice, ja za to bukiet pięknych tulipanów i wypadała nawet kawy nie chciała wypić.....
I odjechała w siną dal z moim Panem Złotą Rączką swoim cudnym czerwonym samochodzikiem
Pewnie go chciała porwać tylko się nie przyznała
A ja taka nieuczesna i ubrana do fotek, bo w trakcie prac ogrodwych byłam ....

pozdrawiam Fajowe Dziewczyny !!!
Madzenka 13:51, 06 kwi 2012

Sylwia cały czas czujnym okiem kontroluje A jak przygotowania do Świąt? Ja przerwę w sprzątaniu przed domem zrobiłam
Syla 13:57, 06 kwi 2012

Marzena2007 napisał(a)
Sylwia cały czas czujnym okiem kontroluje A jak przygotowania do Świąt? Ja przerwę w sprzątaniu przed domem zrobiłam

A ja dowlokłam rośliny i już nic więcej w ogrodzie nie robię bo baaardzo zimno .... Mam nadzieję , że aura się zmieni i po świętach zaświeci słońce ..... Dzisiaj robię sałateczki tak po troszę , piekę mięska również w niewielkich ilościach a no i jedno ciasteczko sobie upiekę jeszcze .... Wieczorkiem robię pisanki z najmłodszym i zapraszam koleżankę z rówieśnicą Kuby aby sobie towarzyszyli w malowaniu . Mamy sobie poplotkują i również coś pomalują