Dziewczyny niezłą strefę kibica miałyście... ale...
ja nie WIERZĘ!!)), że polskie kobiety nie wiedzą co to spalony, że nie wiedzą, że jak Czesi wygrali to dla nas dobrze, że nie ekscytują się, że nasi graja na Euro
To nie jest możliwe, w kraju gdzie każdy mały chłopak gra w piłkę od brzdąca Sebek..wybacz, ale też grałeś
To mamy we krwi..może drużynę mamy składkową trudno..po meczu z Niemcami chyba można wierzyć, że będzie lepiej i z Czechami wygramy
Przynajmniej teraz każdy wie, kto to Błaszczykowski.. ten od Adamiakowej
Żeby nie było.. wolę naszych siatkarzy, szkoda, że tutaj się tak nie ekscytujemy jak wygrywają mecze w lidze ale to dlatego, że polska piłką nożną stoi
nie wiem co to spalony ... nie wiem kim jest pan na B ... mam córkę i ona w wolnych chwilach gra na gitarze i tańczy bachatę ... a do tego jej piłka nie potrzebna ... wiem za to, że Kopernik nie był kobietą i choć samą mnie to dziwi wczoraj poczułam to coś i z gola się cieszyłam (tego co należy !!!) ... więc ekscytuje się teraz już że jest Euro ... nadal nie wiem o co chodzi z Czechami i nic to ... ważne żeby z nimi wygrać
I właśnie o tę atmosferę mi chodzi O chęć zabawy i radości!!!
A najbardziej mnie cieszy, że dzięki tej imprezie Wrocław w świetnym tempie ma obwodnicę autostradową, stadion, nowe lotnisko, wyremontowany cudownie dworzec i jeszcze nie z tej okazji ale wyremontowaną halę stulecia i przyległę tereny z fontanną , wyremontowane głowne drogi, nowoczesny plac grunwaldzki/Rondo Regana z nowoczesną architektura i nasadzeniami.
I jest pięknie i wszyscy są zadowoleni i podekscytowani I nawet koleżanki, ktore nie wiedzą co to jest spalony kibicują naszym
z ostatniej chwili ... to TEN pan na B ... o odszczekuje już zawsze Kuba i Bałaszczykowski będzie mi się kojarzył z dobrze wykonaną robotą i do tego w świadomości dla kogo ... radość ... i całowanie orzełka ... pełny spontan ... to poczuła cała Polska ... poczułam i ja ...
z ostatniej chwili ... to TEN pan na B ... o odszczekuje już zawsze Kuba i Bałaszczykowski będzie mi się kojarzył z dobrze wykonaną robotą i do tego w świadomości dla kogo ... radość ... i całowanie orzełka ... pełny spontan ... to poczuła cała Polska ... poczułam i ja ...
Tak pięknie się cieszył i kapitanem reprezentacji jest więc daje przykład młodszym kolegom