Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Kiedyś będzie tu pięknie ...

Kiedyś będzie tu pięknie ...

Ana 13:20, 13 cze 2012

Marzena2007 napisał(a)

uff, tyle stron do nadrobienia a nie było mnie tylko w weekend!

Before i after - GENIALNE zestawienie! Ja najbardziej kocham ten taras i płyty z karmnikiem, no iwodną ścianę....i gabiony....i kulki....i wszystko

Ania przyjedź na zjazd

Marzenko, nawet sobie nie wyobrażasz jak bardzo bym chciała!

Ania będziesz z nami myślami a my dla Ciebie fotorelację zrobimy

OK Trzymam za słowo!
Madzenka 17:47, 13 cze 2012

O jacie ale komentarze
Polska piłką stoi , przynajmniej w czasie Euro
Milka 17:48, 13 cze 2012

e..tam, i tak ogród i rośliny zwyciężają
Konstancja30 18:08, 13 cze 2012

abiko napisał(a)
Dziewczyny niezłą strefę kibica miałyście... ale...
ja nie WIERZĘ!!)), że polskie kobiety nie wiedzą co to spalony, że nie wiedzą, że jak Czesi wygrali to dla nas dobrze, że nie ekscytują się, że nasi graja na Euro
To nie jest możliwe, w kraju gdzie każdy mały chłopak gra w piłkę od brzdąca Sebek..wybacz, ale też grałeś

To mamy we krwi..może drużynę mamy składkową trudno..po meczu z Niemcami chyba można wierzyć, że będzie lepiej i z Czechami wygramy

Przynajmniej teraz każdy wie, kto to Błaszczykowski.. ten od Adamiakowej

Żeby nie było.. wolę naszych siatkarzy, szkoda, że tutaj się tak nie ekscytujemy jak wygrywają mecze w lidze ale to dlatego, że polska piłką nożną stoi

nie wiem co to spalony ... nie wiem kim jest pan na B ... mam córkę i ona w wolnych chwilach gra na gitarze i tańczy bachatę ... a do tego jej piłka nie potrzebna ... wiem za to, że Kopernik nie był kobietą i choć samą mnie to dziwi wczoraj poczułam to coś i z gola się cieszyłam (tego co należy !!!) ... więc ekscytuje się teraz już że jest Euro ... nadal nie wiem o co chodzi z Czechami i nic to ... ważne żeby z nimi wygrać

Madzenka 18:18, 13 cze 2012

I właśnie o tę atmosferę mi chodzi O chęć zabawy i radości!!!
A najbardziej mnie cieszy, że dzięki tej imprezie Wrocław w świetnym tempie ma obwodnicę autostradową, stadion, nowe lotnisko, wyremontowany cudownie dworzec i jeszcze nie z tej okazji ale wyremontowaną halę stulecia i przyległę tereny z fontanną , wyremontowane głowne drogi, nowoczesny plac grunwaldzki/Rondo Regana z nowoczesną architektura i nasadzeniami.
I jest pięknie i wszyscy są zadowoleni i podekscytowani I nawet koleżanki, ktore nie wiedzą co to jest spalony kibicują naszym
Konstancja30 18:28, 13 cze 2012

z ostatniej chwili ... to TEN pan na B ... o odszczekuje już zawsze Kuba i Bałaszczykowski będzie mi się kojarzył z dobrze wykonaną robotą i do tego w świadomości dla kogo ... radość ... i całowanie orzełka ... pełny spontan ... to poczuła cała Polska ... poczułam i ja ...
Krys 18:28, 13 cze 2012

Marzena czytałam u GabiK ,ze pytałas o perukowca bordowego ja dzisiaj ogladałm w ogrodniczym dorodnego bordowego perukowca po 22 zł
Madzenka 18:31, 13 cze 2012

Konstancja30 napisał(a)
z ostatniej chwili ... to TEN pan na B ... o odszczekuje już zawsze Kuba i Bałaszczykowski będzie mi się kojarzył z dobrze wykonaną robotą i do tego w świadomości dla kogo ... radość ... i całowanie orzełka ... pełny spontan ... to poczuła cała Polska ... poczułam i ja ...

Tak pięknie się cieszył i kapitanem reprezentacji jest więc daje przykład młodszym kolegom
Madzenka 18:31, 13 cze 2012

Krys napisał(a)
Marzena czytałam u GabiK ,ze pytałas o perukowca bordowego ja dzisiaj ogladałm w ogrodniczym dorodnego bordowego perukowca po 22 zł

Już kupiłam maluuutkiego za 39 zł w obi....
Krys 18:34, 13 cze 2012

Marzena2007 napisał(a)

Już kupiłam maluuutkiego za 39 zł w obi....

Hmm Wrocław wiem coś o tych cenach ,studiowałam tam ,dwa razy .