Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Kiedyś będzie tu pięknie ...

Kiedyś będzie tu pięknie ...

Madzenka 19:34, 16 sie 2012

Irenko pluskiwca /świecznica u mnie daaaaleko od tarasu
O to biale to wg mnie chryzantema???
Madzenka 19:35, 16 sie 2012

beta napisał(a)

Julka prosiła o fotki zurawki z bliska. Czy ktoś jest w stanie zidentyfikować jaka to odmiana?

mam taką samą

też nie wiedziałm jak jej na imię, ale teraz już wiem

Beta też żyłam w błogiej nieświadomci, że niezgodnie z projektem posadziłam.... Okazało się dzięki Marcie, że w 100% zgodnie
Madzenka 19:36, 16 sie 2012

Julka, super że byłyśmy pomocne A do ogrodu botanicznego warto pojechać , masz niedaleko
Madzenka 19:37, 16 sie 2012

Wieloszka napisał(a)
Ależ pięknie obsadziłaś donice! Będę bezczelnie zgapiać! Tylko przez te astry tak już jakoś jesiennie się zrobiło...

Aga chyba jesień się zbliża. Kopiuj! kopiuj, ja kopiowałam od Justynki
Madzenka 19:40, 16 sie 2012

Evchen napisał(a)
Madżenko.. chociaż Ciebie do popołudnia na forum nie było, to jednakowoż "dużo o Tobie w mojej głowie".. a zwłaszcza o koncepcjach, życzliwości, kreatywności i innych zaletach niezliczonych... co w formie werbalnej uwiecznione zostało w moim wątku.. non-werbalne formy zostawiam na deser

I przypomniałaś, że wystrój doniczkowy czas zmienić.. chociaż moja donica - osłonka zakupiona w Jysk w super atrakcyjnej cenie powyprzedażowej, jest osłonką słaniającą się ... na nogach?.. no sama nie wiem, czy to małe coś nogami można nazwać.. jednak o stabilności mowy nie ma.. moje białe petunie zmarnowane prawie w całości.. chciałam im nową elegancką oprawę sprawić, a tu klops...
Nie polecam osłonek z Jyska... tych technorattanowych... lichutkie takie...na papierowe kwiaty być może się nadają.. ale jak ziemi nasypałam - to klops.. no chyba, ze ja ich użytkować nie potrafię - instrukcji nie było...

To tak, off topic

Ev czytała i się zarumieniłam cieszę się że dzięki mnie byłaś natchniona
Dla pociechy moje bialę surfinie w czasie urlopu padły... Reanimacja pourlopowa nieudana.....
Madzenka 19:42, 16 sie 2012

Pszczółko, mówisz że błedy w OB bywają??? O matko a ja już setki tabliczek obfotografowałam aby ciągle błedów nie robić kamik zamiast karmnik, pachysandra zamiast pasychandra a jak teraz się źle nauczę i będę mówić pluskiwica zamiast świecznica???? Nauka pójdzie w las?????

Agatka mnie z forum za karę wy'outuje
Madzenka 19:43, 16 sie 2012

Konstancja a Ty pakuj ASC do PKS i szybko do Wroclawia!!!!
agata_chrosc... 19:51, 16 sie 2012

Marzena2007 napisał(a)
Pszczółko, mówisz że błedy w OB bywają??? O matko a ja już setki tabliczek obfotografowałam aby ciągle błedów nie robić kamik zamiast karmnik, pachysandra zamiast pasychandra a jak teraz się źle nauczę i będę mówić pluskiwica zamiast świecznica???? Nauka pójdzie w las?????

Agatka mnie z forum za karę wy'outuje

Dobra, więcej nie będę! Żebyś nawet pisała hurtownie zamiast hortensje, to się słowem nie zająknę!
agata_chrosc... 19:51, 16 sie 2012

p.s.
JulkAd 20:18, 16 sie 2012

Marzena2007 napisał(a)
Julka, super że byłyśmy pomocne A do ogrodu botanicznego warto pojechać , masz niedaleko

Wiem, że warto Marzenko. Ja pewno częstym gościem we Wrocławiu będę od przyszłego roku dopiero, bo mój synuś w następnym roku się tam na studia wybiera (o ile go przyjmą), teraz ostatni rok w LO i stresy przede mną (Ty juz masz za sobą)