Madzenka
19:34, 16 sie 2012

Irenko pluskiwca /świecznica
u mnie daaaaleko od tarasu 
O to biale to wg mnie chryzantema???

O to biale to wg mnie chryzantema???
Ależ pięknie obsadziłaś donice! Będę bezczelnie zgapiać!Tylko przez te astry tak już jakoś jesiennie się zrobiło...
Madżenko.. chociaż Ciebie do popołudnia na forum nie było, to jednakowoż "dużo o Tobie w mojej głowie".. a zwłaszcza o koncepcjach, życzliwości, kreatywności i innych zaletach niezliczonych... co w formie werbalnej uwiecznione zostało w moim wątku.. non-werbalne formy zostawiam na deser
I przypomniałaś, że wystrój doniczkowy czas zmienić.. chociaż moja donica - osłonka zakupiona w Jysk w super atrakcyjnej cenie powyprzedażowej, jest osłonką słaniającą się ... na nogach?.. no sama nie wiem, czy to małe coś nogami można nazwać.. jednak o stabilności mowy nie ma.. moje białe petunie zmarnowane prawie w całości.. chciałam im nową elegancką oprawę sprawić, a tu klops...
Nie polecam osłonek z Jyska... tych technorattanowych... lichutkie takie...na papierowe kwiaty być może się nadają.. ale jak ziemi nasypałam - to klops.. no chyba, ze ja ich użytkować nie potrafię - instrukcji nie było...
To tak, off topic
Pszczółko, mówisz że błedy w OB bywają??? O matko a ja już setki tabliczek obfotografowałam aby ciągle błedów nie robić kamik zamiast karmnik, pachysandra zamiast pasychandraa jak teraz się źle nauczę i będę mówić pluskiwica zamiast świecznica???? Nauka pójdzie w las?????
Agatka mnie z forum za karę wy'outuje
Julka, super że byłyśmy pomocneA do ogrodu botanicznego warto pojechać , masz niedaleko