Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Kiedyś będzie tu pięknie ...

Kiedyś będzie tu pięknie ...

Madzenka 20:01, 11 paź 2012

Enya73 napisał(a)
Uważaj na siebie Marzena, bo ja po powrocie od razu się rozchorowałam. I teraz zdycham, tęsknię za ciepełkiem i słońcem, a ogród oglądam przez szybę salonu.

Szalik trzeba będzie założyć
Madzenka 20:02, 11 paź 2012

Diana napisał(a)
Marzenko wspaniałe zdjęcia
pozdrawiam

Diana Ty chyba bardzo lubisz Hiszpanię Ja tym krajem zachwyciłam się dopiero w październiku. Latem jest dla mnie nie do wytrzymania ....
Syla 20:03, 11 paź 2012

Widzę , że z podróży wróciłaś .... Fajnie ,że cała i zdrowa ja już jak babcia prawię
Madzenka 20:04, 11 paź 2012

Syla napisał(a)
Widzę , że z podróży wróciłaś .... Fajnie ,że cała i zdrowa ja już jak babcia prawię

Wpadnę zobaczyć dlaczego babcia???
Diana 20:07, 11 paź 2012

Marzenko tak bardzo lubię Mój synek tam rodzony A lato jest nie do wytrzymania, przechodziłam tam całą drugą ciążę Dość, że ukrop to jeszcze z brzuchem !!! Ale żyję i mam się dobrze, więc nie ma tego złego....
pozdrawiam
Syla 20:20, 11 paź 2012

Marzena2007 napisał(a)

Wapdnę zobaczyć dlaczego babcia???

Bo z taką troską napisałam słowa .... " że cała i zdrowa wróciłaś " Moja babcia tak mawiała "chwała wszystkim , że cała i zdrowa z podróży wróciła"

Jeszcze się nie czuję jak babcia .... to jeszcze mam nadzieję długo przede mną no !! chyba , że się syn postara , no to cóż ja .... zaakceptuję fakt ale czuć się będę jak młoda mama
Madzenka 20:27, 11 paź 2012

Diana napisał(a)
Marzenko tak bardzo lubię Mój synek tam rodzony A lato jest nie do wytrzymania, przechodziłam tam całą drugą ciążę Dość, że ukrop to jeszcze z brzuchem !!! Ale żyję i mam się dobrze, więc nie ma tego złego....
pozdrawiam

Diano pamiętam o Twoich hiszpańskich związkach ale ciążą w takim ukropie to męczarnia....
Madzenka 20:29, 11 paź 2012

Syla napisał(a)

Wapdnę zobaczyć dlaczego babcia???

Bo z taką troską napisałam słowa .... " że cała i zdrowa wróciłaś " Moja babcia tak mawiała "chwała wszystkim , że cała i zdrowa z podróży wróciła"

Jeszcze się nie czuję jak babcia .... to jeszcze mam nadzieję długo przede mną no !! chyba , że się syn postara , no to cóż ja .... zaakceptuję fakt ale czuć się będę jak młoda mama

A ja już sie wystraszyłam, że Cię połamało od tyrania w ogrodzie
Dziękuję za troskę.
Diana 20:35, 11 paź 2012

Marzenko a jak twój żywopłocik garbowy? ma jeszcze listki? chciałabym wiedzieć do kiedy się utrzymują.Ja cały czas zastanawiam się co mam dać u siebie....Na trawniku mam tyle igieł i liści z pobliskiej brzózki I jak pomyślę o żywopłocie z którego będą lecieć liście to się cały czas obawiam.....no ale z drugiej strony i tak leci mi wszystko z lasu
buziaki
Madzenka 20:50, 11 paź 2012

Diana napisał(a)
Marzenko a jak twój żywopłocik garbowy? ma jeszcze listki? chciałabym wiedzieć do kiedy się utrzymują.Ja cały czas zastanawiam się co mam dać u siebie....Na trawniku mam tyle igieł i liści z pobliskiej brzózki I jak pomyślę o żywopłocie z którego będą lecieć liście to się cały czas obawiam.....no ale z drugiej strony i tak leci mi wszystko z lasu
buziaki

Diana mój żywopłot będzie miał liście do wiosny. Teraz zaczynają powoli zmieniać kolor a opadną z powodu silnych wiatrów częściowo zimą, ale większość dopiero wiosną.