Wawrzyny podobno wytrzymują do -15 stopni a takiej temperatury się nie odnotowuje w Madrycie
Zadroszę krajom śródziemnomorskich tych łagodnych zim, ale lata już są dla mnie za gorące....
No, nareszcie wróciłaś...Piękne zdjęcia. Hiszpania to dla mnie terra incognita. Dzięki tym zdjęciom zobaczyłam kawałeczek innego świata. Dzięki, dzięki.
Aga do Hiszpanii można pojechać całkiem niedrogo autokarem, polecam bo kraj piękny i różnorodny. Byłam 4 lata temu na obajazdówce po południowej Hiszpanii i byłam zachwycona krajem. Tylko te upały latem... A początek października chyba jest idealny na wizytę na południu Europy.
Ale do tej pory nie byłam w Barcelonie a to moje marzenie już od dłuższego czasu.
Jeśli się wybiorę, to właśnie do Barcelony. To marzenie mojego Igora. Messi tam mieszka - i wszystko jasne
No wlaśnie..... 4 lata temu króciutko zwiedzaliśmy Madryt, bo drużyna Hiszpani po zdobyciu mistrzostawa Europy przyjechala świętować do stolicy.... Musieliśmy uciekać i bo byśmy się nie wydostali z miasta
Dobry powód do odwiedzenia Barcelony
Więc dlatego lepiej wybrać się właśnie w takim okresie jak teraz, bo w wakacje to będzie szło się ugotować
ba sama to ja mogę jechać i teraz, ale dzieci mają wolne od szkoły tylko w wakacje... w tym roku zarwałam im pierwszy tydzień września i na obu w szkole patrzyli krzywo....