Zakończyłam miło wieczór fantazją i przybiegam po pracy a tu tyyyyyyyyle miłych wpisów

A co Wy dzisiaj dziewczyny mialyście zablokowane inne wątki ????
Evchen - jeszcze nie wiem jakiej wielkości graby kupię. Najlepiej byłoby wreszcze znaleźć kogoś kto takie 1,5 m sprzedaje i kupić z prostym pniem do zagęszczania, za dwa lata byłyby piękne

będę szukać zimą i wiosną. Obiecuję dać cynk calemu ogrodowisku gdzie można takie zakupić
Betysia widzę że po zwyczjaowej przerwie weekendowej wróciałaś

tuliskam

Buziam już naśladując Ciebie a teraz będę tuliskać???
Urszulo u nas mgła sie zaczyna przerzedzać

mleko było przez dwa dni, do pracy nie było łatwo trafić
Dobrze ,że nigdzie nie leciałam bo gdybym zamiast w Warszawie wylądowała w Białymstoku???? Bo na Rzeszów bym nie narzekała, wpadłabym do Asc

Śmiesznie było z pasażerami, którzy zamiast w Wawie w Budapeszcie wylądowali....
Irenko - nadal focham

prosze na prive
Sylla - wiekowa kobieto,,mnie już nic nie zdziwi, autocad.... no proszę , nie klękaj masz 1000000 (słownie milion) wejść

Chylę czoła i kłaniam się nisko

szapo ba jak mawiają górale

Ups od schylania spdysk mi wypadł
Aga K - jakże mi miło czytać takie slowa. Zwłaszcza, ze przez długi czas słuchałam jakiego potwora budujemy

albo, że za dużo się w tym ogrodzie dzieje

Nic zrozumienia nie było i komentarze, czy to dom????? Jak można w czymś takim mieszkać ????

Dlatego tym bardziej jest mi miło czytać, źe nie jestem oddosobiona w upodobaniach etatetycznych
Magda - jestem tu bo dziewczyny są fantastyczne!!!! i kilku rodzynków chłopaków też !!! zapraszam do odwiedzania

i dyskutowania
Ania Art - chyba też muszę zagłosować na rabacie brzozowej??? Anka wstawaj z kolan, wszystkie powinnyśmy przed Tobą klęczeć!!! Wychowywać tylu chłopaków, pracować i zakładac samodzielnie ogród!!! I posadzić 1500 cebul!!!!!!!!!