Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród nie tylko bukszpanowy - część II

Ogród nie tylko bukszpanowy - część II

Gardenarium 10:42, 28 gru 2012

Co do nawożeni hortensji to jednak byłabym ostrożna, bo w garażu są z reguły zbyt słabe warunki świetlne, więc te przyrosty będą bardzo słabe. Najlepiej jeśli mamy oranżerię, wtedy tak.
Ja bym w garażu trzymała je w chłodzie, aby jak najpóźniej ruszyły, czyli nie rosły.

Ewciu, rzeczywiście z meblami tekowymi jest makabra, ale wcale się nie dziwię, bo to trudny towar do handlu. Ja kiedyś to nawet miałam plan sprowadzić kontener z Indonezji, korespondowałam z jednym takim producentem. Potem jak zrezygnowałam z tego, bo musiałam cały kontener zapłacić z góry, to ciągle teraz dostaję życzenia z różnych okazji.

Postanowiłam wyruszyć po meble do Niemiec lub Holandii, tam jest o wiele lepiej.

Instagram Ogrodowiska
Milka 11:41, 28 gru 2012

Marzena2007 napisał(a)
A niespodzianki nie mogę się doczekać

ja też i poczytałam o zmianach, wiem, że będzie świetnie, czekam aby sobie poogladać
Madzenka 11:57, 28 gru 2012

Danusiu meble tekowe w sklepie Gardenarium to dobry pomysł możemy nawet na dostawę trochę poczekać aż przyjadą z Niemiec lub Holandii
Janina 13:03, 28 gru 2012

Gardenarium napisał(a)
Ostatnio w radiu Vox był wywiad ze znanym fotografem Tomaszem Tomaszewskim, który powiedział, że trzeba się fotografować w święta, wszyscy - razem z Dziadkami, nie wstydźmy się nawet jeśli jesteśmy starzy
To prawda, w mojej rodzinie już od wielu lat robimy zdjęcia na święta Bożego Narodzenia i na Wielkanoc , robimy też z wszystkich spotkań rodzinnych.Po latach ogląda się zdjęcia z wielkim rozrzewnieniem, widać na nich jak dzieci rosły,przybyły wnuki,my się zmieniliśmy.Od 12 lat nie ma już z nami mojej mamy i to jest smutne.
Urszulla 18:10, 28 gru 2012

Witaj Danusiu poświątecznie.......życzenia noworoczne już napisałaś, podsumowanie Roku w liczbach zrobiłaś......a ja muszę napisać że bardzo miło było mi w tym roku zagospodarować na Ogrodowisku swój wolny czas, wiele się nauczyć i poznać wspaniałych ogrodomaniaków. Dzięki temu przyszły rok będzie dla mnie łatwiejszy do zastartowania w ogrodzie...... i mimo że małymi kroczkami próbuję coś stworzyć....... za kilka lat będę miała się czym cieszyć. Dziękuję Ci za wszystkie inspiracje którymi się z nami dzielisz.
anieszka 18:52, 28 gru 2012

Ja tez juz przebieram nozkami w oczekiwaniu ....
jagoda99 19:24, 28 gru 2012

Pozdrawiam Cie Danusiu
Zycze samych radosci w Nowym Roku spelnienia wszystkich marzen i duzo duzo zdrowia.
No i z utesknieniem czekamy na wiosne

Sebek 22:19, 28 gru 2012

Święta, świętami, ale Gosia się wygadała, że się spotkaliście Prosimy o szczegóły
Lukas 23:11, 28 gru 2012

Witam, jestem tu nowy i od dłuższego czasu śledzę twoj wątek i jestem pod ogromnym wrażeniem twojego talentu, wiedzy i doświadczenia w tworzeniu przepięknych ogrodów. Jak dla mnie (jak już zauważylem przez ten rok dla wszystkich) jesteś olbrzymim zródłem inspiracji, fachowych porad oraz niesamowitą ilością pozytywnej energii. Bardzo Cię podziwiam i dziękuję za to miejsce do którego z pewnością każdy chętnie wraca.
Gardenarium 01:10, 29 gru 2012

Znów dziękuję serdecznie, a przede wszystkim Lukasowi, co jest nowym Ogrodomaniakiem Witam Cię i cieszę się, że ujawniłeś ]swoją obecność. Mam nadzieję, że Twój wątek pomoże Ci podejmować dobre decyzje, aby ogród stał się piękniejszy.

Sebciu, Gosia była celem odebrania prezentu od męża, zakupionego w sklepie (chodzi o komplet w skrzynce) Pośmialiśmy się, bo jak zwykle Witek opowiadał kawały, no i o rabatkach i innych takich we fioletowym kolorze się pogadało

A ja teraz po "gościach" wykończyłam artykuł o Coton Manor Wspominałam szampana i truskawki na trawie w sadzie

Instagram Ogrodowiska
Korzystanie z portalu ogrodowisko.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie. Więcej informacji można znaleźć w Polityce plików cookies