Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród nie tylko bukszpanowy - część II

Ogród nie tylko bukszpanowy - część II

dorkow0 11:41, 09 sty 2013

Dzień dobry... Miłego dnia życzę... Jakaś strasznie onieśmielona jestem u Ciebie, Danusiu, nigdy nie wiem co napisać, jak skomentować... No normalnie porażka, baba czterdziestoletnia, wyszczekana, a u Ciebie nic... Ale się poprawię, obiecuję i postaram bywać częściej... Serdeczności przesyłam...
beta 14:13, 09 sty 2013

asc napisał(a)

Witaj Danusiu

widze sezon wiosna juz rozpoczety

chyba wyslę swojego M po cebulowe

w Lidlu na dniach też mają być, więc zaglądać trzeba

pozdrawiam

a wianek to i ja moge przygarnąć ale widze że Ania mnie ubiegła

Chitrus jestem

edit..bo nie wiem jakie h..czy ch..... ale lisek był chytrusek....

ch

Aniu, ja nie mam szans z tym Twoim ADHD

pozdrawiam
Milka 14:42, 09 sty 2013

Gardenarium napisał(a)
Właśnie zaczął padać śnieg i myślę sobie, niech zostanie zimowy wianek, bo wiosenny wianek jakbym zrobiła - to w śniegu nie za bardzo. Kompromis jest taki:

Z domu nie widać wianka zimowego, a od strony wianka nie widać wiosennych narcyzów Dobrze wykombinowane?

jeszcze jak dobrze!!! też bym go zostawiła, fajnie tam współgra!!
Madzenka 19:13, 09 sty 2013

Danusiu ponieważ odtrąbiłaś zakup cebulowych, wczoraj zakupiłm hiacynty - białe!! Narcyzy odpuściłam bo przecież zółte nieogrodowiskowe.... I masz babo placek u Ciebie źółte... Mus jechać po narcyzy.....

I oficjalnie protestuję!!! Zimą miało być nudnie, smętnie i powolnie na forum!!!! A ja normalnie nie jestem w stanie być na bieżąco!!! Ogrodowisko nam się rozmnożyło niewyobrażalnie !!!
majorkaa 21:09, 09 sty 2013

Ło mamusiu, normalnie brakuje czasu na ogarnięcie nowych wpisów
A u mnie dubeltowo na parapecie...

Pozdrawiam
Magda70 21:24, 09 sty 2013

Marzena2007 napisał(a)
Danusiu ponieważ odtrąbiłaś zakup cebulowych, wczoraj zakupiłm hiacynty - białe!! Narcyzy odpuściłam bo przecież zółte nieogrodowiskowe.... I masz babo placek u Ciebie źółte... Mus jechać po narcyzy.....

I oficjalnie protestuję!!! Zimą miało być nudnie, smętnie i powolnie na forum!!!! A ja normalnie nie jestem w stanie być na bieżąco!!! Ogrodowisko nam się rozmnożyło niewyobrażalnie !!!

Taaa i jeszcze powiedz, że to nie Twoja wina, że tak wątki pędzą!!

Niewinna się znalazła....
anipla 21:43, 09 sty 2013

Doszłam do wniosku że Szefowej doba to jakaś dłuższa jest
Kurka, jak Ty Danusiu nas tu ogarniasz,czytasz,pomagasz ,pracujesz ,super artykuły piszesz...
Tak - dłuższa doba na 100 %
pozdrawiam,
zaczarowanaa 21:50, 09 sty 2013

Marzena2007 napisał(a)

jak to zolte nie ogrodowiskowe ? jak najbardziej kolor ogrodowiskowy!!! kupowac!!!!kupowac!!!)
wronada 21:54, 09 sty 2013

Widzę, że już cebulowe ruszyły a kiedy zacząć siać nasiona.Kiedy moją wymarzoną werbenkę mogę wysiać?
Gardenarium 22:15, 09 sty 2013

Przepraszam, że nie odpowiadam dziś każdemu indywidualnie, ale mam księgowy koniec roku i mamę w domu i wizytę z mamą u lekarza... muszę jej poświęcić chwilkę.

A moje narcyzy są białe z kremowym środkiem Tak jest przynajmniej na etykietce.

Pozdrawiam, zajrzę jutro bardziej i się wczytam

Instagram Ogrodowiska
Korzystanie z portalu ogrodowisko.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie. Więcej informacji można znaleźć w Polityce plików cookies