Gardenarium
10:30, 10 sty 2013
dorkow0 - ależ n ie ma powodu żeby być onieśmielonym, wszak ja przyjazna dla ludzi jestem
Bywaj częściej, to się oswoisz, a i dowiesz co w ogrodowej trawie piszczy
Irenko, świetny strój, znowu będziesz błyszczała
Róbcie zdjęcia kto nie jeździ.
Marzena2007 - ja mam racyzki bardziej białe
Rozmnozyliśmy się, sama nie wiem jak i kiedy
majorkaa - fajne hipki, cudniste
anipla - dzięki za dobre słowo dobra kobieto, zauważyłaś moją mordercze starania
zaczarowanaa - ja też bym żółte na Waszym miejscu kupowała, ja też wiosną na zewnątrz miałam żółte, są takie wiosenne i wesołe
wronada - poczytaj dwa wątki o werbenie, tam są zamieszczone nasze doświadczenia, To zależy jakie masz miejsce do wysiewu, jak masz słoneczny parapet to możesz nawet w lutym wysiać. One długo wschodzą. Poczytaj, Jednym po 3 tygodniach innym po kilku miesiącach. Opisuj swoje doświadczenia w wątku o werbenie.
Werbena

Bywaj częściej, to się oswoisz, a i dowiesz co w ogrodowej trawie piszczy

Irenko, świetny strój, znowu będziesz błyszczała

Marzena2007 - ja mam racyzki bardziej białe

majorkaa - fajne hipki, cudniste

anipla - dzięki za dobre słowo dobra kobieto, zauważyłaś moją mordercze starania

zaczarowanaa - ja też bym żółte na Waszym miejscu kupowała, ja też wiosną na zewnątrz miałam żółte, są takie wiosenne i wesołe

wronada - poczytaj dwa wątki o werbenie, tam są zamieszczone nasze doświadczenia, To zależy jakie masz miejsce do wysiewu, jak masz słoneczny parapet to możesz nawet w lutym wysiać. One długo wschodzą. Poczytaj, Jednym po 3 tygodniach innym po kilku miesiącach. Opisuj swoje doświadczenia w wątku o werbenie.
Werbena
Instagram Ogrodowiska