Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród nie tylko bukszpanowy - część II

Ogród nie tylko bukszpanowy - część II

hanka_andrus 17:44, 13 kwi 2013

Gratuluję cudownego rozpoczęcia! W dodatku z pierwszą burzą i ulewą! Magicznie się zrobiło! Pozdrawiam obie sąsiadki, i Panów pomocników. A Ciebie Danusiu ściskam! Achy zostawiłam w bramce na wejściu!
Urszulla 17:44, 13 kwi 2013

Fajnie jak zaplanowane prace są wykonane
I jak zwykle u Ciebie Danusiu pięknie, wiosennie

Po prostu CZARY-MARY i już po zimie
eliza3 17:47, 13 kwi 2013

Z przyjemnością popatrzyłam na porządki wiosenne. Troszkę mi żal, bo u nas na przemian, słońce i deszcz. Nici z planów, może od poniedziałku, będzie bardziej sprzyjająca aura.
Białe krokusiki urocze, ale Anulowe żółtki też mi się podobają
Pozdrawiam ciepło.
zaczarowanaa 18:58, 13 kwi 2013

nareszcie! sezon otwarty ) aż miło patrzeć jak praca wre jak jest już w miarę stabilnie i temperatura nie spada poniżej zera to mogę wystawiać hortensje i kordyliny?? bo ja ciagle sie boje że je stracę -1 chyba nie zaszkodzi?
Betka 19:36, 13 kwi 2013

Danusiu ale u Ciebie ślicznie a jak czyściutko Ja dzisiaj też jestem zmordowana, grabiłam i grabiłam ale chociaż ładnie się zrobiło Krokusiki śliczne, takie urocze kępki a hortensje białe bardzo pasuję do zieleni Twojego ogrodu.Ach ten Ogród nie tylko bukszpanowy jest przepiękny!!

Dziękuję za odpowiedz będę stosować się do Twoich zaleceń . Myślę że zmieszam go z torfem bo (przepuszczę przez rozdrabniacz aby dobrze się zmieszał ) kompostu niestety mam - dobry to pomysł?
Martek 19:39, 13 kwi 2013

Danusiu słyszałaś ,że tek jest toksyczny ???
Madzenka 19:59, 13 kwi 2013

Danusiu ach jak ja lubię to wasze wiosenne mycie To sygnał, że sezon wiosenny zaczęty
Urobiłam się dzisiaj po pachy. Skopiowałm Twoje hortensje przed wejściem
Milka 20:14, 13 kwi 2013

Jakie porządki, Grześ super się spisuje i to jego zdjęcie z hortensją po prostu śliczne, masz wspaniałego pomocnika!
tej herbatki wam zazdroszczę, też bym się tam wcisnęła z wami
wiosenne porządki, sąsiedzi mili się schodzą, sezon odpalony, i ta kropka nad i są te białe horti
dzieki za info co do laurowiśni
kaisog1 20:24, 13 kwi 2013

Szefowa! No wiosna pełną gębą! Jak ja czekałam tych Waszych zdjęć.... ojjj czekałam Dzisiaj przed południe jak weszłam na forum i zobaczyłam 3 osoby to pierwsza myśl "wszyscy w ogrodach" I jak widzę nic się nie pomyliłam
Grzesiu - Kuba właśnie się drze: "Mama! Macham do Wujka!!!!" Zresztą dzisiaj od rana gada, że do Wujka musi jechać bo ma sprawy ...

Danuś nie pokazuj nawet nic co ma z zima wspólnego Wianek i stroik, chociaż śliczne głęboko w garażu zakop

Widać, że już wiosna bo Ty i Dziewczyny emanujecie wiosną Ściskam
Loosiuu 20:31, 13 kwi 2013

Super! Sezon rozpoczęty! A limelight też przycięte?