Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród nie tylko bukszpanowy - część II

Ogród nie tylko bukszpanowy - część II

hanka_andrus 07:52, 09 maj 2013

Jak przystało na angielską lady- ''trza być w butach na weselu''.
Gratulacje, certyfikaty z takiej półki, to nie laurka od przyjaciółki!
zbigniew_gazda 08:08, 09 maj 2013

Danusiu gratulacje wielkie. Ale Ci zazdroszczę trawnika. Piękny jest.
TheMagda 08:16, 09 maj 2013

Danusiu gratuluję wyróżnienia.
Ogród cóż... niezmiennie mnie zachwyca
EwaG 08:17, 09 maj 2013

Gardenarium napisał(a)

w tym roku nie wyrwałam więcej niż 5 chwastów, ja nie mam już chwastów i sama się dziwię, i to jest najprawdziwsza prawda

Ja też bym tak chciała. Cały czas do tego zmierzam, ale jeszcze mi daleko do Mistrzyni.
Choć niektóre chwasty są malownicze; tym bym dała szanse - u siebie.
Pozdrawiam
EG
Ewa 08:21, 09 maj 2013

A czy te chwasty nie rosną dzięki próchnicy odkwaszonej?
Pszczelarnia 10:17, 09 maj 2013

Gardenarium napisał(a)
(...) jesteśmy z Witkiem też członkami Królewskiego Towarzystwa Ogrodniczego (RHS) i mamy z tego tytułu zniżki na wstęp do ogrodów RHS, dostaliśmy nawet talon na wino w Wisley i na śniadanie, oczywiście wykorzystamy w maju.

Swoimi wpłatami i udziałem członkowskim wspieramy działalność towarzystwa, wzięliśmy udział w loterii gdzie główna nagroda wynosi 5.000 funtów.

, , ,

Przetacznik 10:26, 09 maj 2013

Gardenarium napisał(a)
Akredytacja to niezupełnie wyróżnienie, to dają dla prasy, a ja mam przecież publikacje i nasz portal Ogrodowisko i piszę o Chelsea, więc dostałam.

Sami nie dają

Ale co tam, na dodatek jesteśmy z Witkiem też członkami Królewskiego Towarzystwa Ogrodniczego (RHS) i mamy z tego tytułu zniżki na wstęp do ogrodów RHS, dostaliśmy nawet talon na wino w Wisley i na śniadanie, oczywiście wykorzystamy w maju.

Swoimi wpłatami i udziałem członkowskim wspieramy działalność towarzystwa, wzięliśmy udział w loterii gdzie główna nagroda wynosi 5.000 funtów.

To naprawdę imponujące, bardzo mi się podoba takie podejście do sprawy jak już coś robić to nie "na pół gwizdka" tylko z rozmachem i wysokimi aspiracjami... no i są efekty : ) Pozdrawiam
boguslaw_r_ 12:19, 09 maj 2013

Serdecznie gratuluję, niewielu ludzi w Polsce jest w stanie pochwalić się takim trofeum, w pełni zasługujecie na to. Pozdrawki i Buziole.
JulkAd 15:50, 09 maj 2013

Danusiu dawno nie byłam...pismo obrazkowe nadrobiłam ( jak zawsze u Ciebie ogród igiełka), pozdrowienia zostawiam
AgnieszkaW 16:18, 09 maj 2013

Gratulacje