Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród nie tylko bukszpanowy - część II

Ogród nie tylko bukszpanowy - część II

mynarka 10:27, 12 maj 2013

Danusiu ja mam taka malutka prosbe czy mogłabys zajrzec na moj watek ??
mam problem z doborem roslin a ty okiem fachowca z bagazem doswiadczen mam nadzieje ze podpowiesz
pozdrawiam
justa35 10:59, 12 maj 2013

Witam Szanowne Szefostwo
Jestem zauroczona miejscem i tym wirtualnym i tym na ziemi.
Im więcej przeglądam (dopiero kawałek pierwszego nietylkobukszpanowego i innych) tym bardziej podoba mi się posiadanie kawałka ziemi. Na razie musi wystarczyć balkon....... i zachwyt nad Waszymi ogrodami
Mila 11:36, 12 maj 2013

Witam Danusiu,
Czy mogę już ciąć bukszpan i trzmielinę czy czekać i ciąć po Zośce?
Nie wiem czy pisząc w twoim wątku nie zaśmiecam, jeśli jest jakieś miejsce na takie pytania, proszę o podpowiedź i przepraszam
Slawko 11:43, 12 maj 2013

Bukszpany i trzmieliny puszczają teraz nowe przyrosty, więc poczekaj aż one lekko zdrewnieją i tnij dopiero gdzieś w połowie czerwca. Pozdrawiam
zawitka 11:43, 12 maj 2013

Danusiu witaj ---skorzystałam zTwojej rady i kupiłam 3 sekatory miałaś rację że to nie jest trudne Pozdrawiam cieplutko Gratulacje i odemnie
Urszulla 12:55, 12 maj 2013

Danusiu, ja z pytaniem o Florovit.
W zalecanej dawce jest 5ml/2lwody- inaczej 25ml/10l wody.

a wyczytałam u Ciebie kiedyś do oprysku dolistnego bukszpana: 1/3szklanki na 10l wody- nie za dużo??

możesz Danusiu jeszcze raz napisać jakie stosujesz dawki doglebowe dla roślin a jakie do oprysku
adka 17:01, 12 maj 2013

Witam serdecznie.Pani Danusiu mam ogromna prośbe o pomoc w watku o buku .Czy mogłaby pani zerknąc ?
Gardenarium 20:02, 12 maj 2013

mynarka napisał(a)
Danusiu ja mam taka malutka prosbe czy mogłabys zajrzec na moj watek ??
mam problem z doborem roslin a ty okiem fachowca z bagazem doswiadczen mam nadzieje ze podpowiesz
pozdrawiam

Byłam- doradziłam

Instagram Ogrodowiska
Gardenarium 20:03, 12 maj 2013

adka napisał(a)
Witam serdecznie.Pani Danusiu mam ogromna prośbe o pomoc w watku o buku .Czy mogłaby pani zerknąc ?

Ja potrzebuję link na pw, lub w podpisie - inaczej szukanie zajmuje za dużo czasu, ułatwiajcie mi zadanie plissss

Instagram Ogrodowiska
Gardenarium 20:05, 12 maj 2013

Urszulla napisał(a)
Danusiu, ja z pytaniem o Florovit.
W zalecanej dawce jest 5ml/2lwody- inaczej 25ml/10l wody.

a wyczytałam u Ciebie kiedyś do oprysku dolistnego bukszpana: 1/3szklanki na 10l wody- nie za dużo??

możesz Danusiu jeszcze raz napisać jakie stosujesz dawki doglebowe dla roślin a jakie do oprysku

Ja leję na oko, stosuj zgodnie z przepisem na opakowaniu,

Instagram Ogrodowiska
Korzystanie z portalu ogrodowisko.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie. Więcej informacji można znaleźć w Polityce plików cookies