Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród nie tylko bukszpanowy - część II

Ogród nie tylko bukszpanowy - część II

Borbetka 10:54, 27 sie 2013

Danusiu, zima jest długa ... niestety czasami. Poczekamy na zdjęcia, i bukszpanowego, i z realizacji, które są skarbnicą pomysłów dla wielu Forumowiczów.
kaisog1 10:59, 27 sie 2013

Danuś a ja bym się z Tobą chętnie zamieniła Chciałabym nie mieć czasu tak jak Ty go nie masz
11:50, 27 sie 2013
Danuś pozdrawiam serdecznie i życzę miłego dnia
GabiK 12:25, 27 sie 2013

Gośka, to może Danusia Cię na stażystkę weźmie. Nie chciałabyś z Danusią ogrodów robić, zamiast w biurze siedzieć?
boguslaw_r_ 14:03, 27 sie 2013

Gardenarium napisał(a)
Kochani moi przyjaciele, stale zaglądający odwiedzający i odwiedzający incognito, bez wpisów.

Jeszcze tak ciężko mi nie było, jak teraz, wracam późno, ciągle coś muszę załatwić, roboty moc, czasu mało. To niebywałe, żebym nie miała kiedy zdjęć swojego ogrodu zrobić Co gorsza, nawet ogrodu, który robię to nie mam zdjęć

Na szczęście jakiś fotograf profesjonalista a nawet babeczka się trafi i porobi mi zdjęcia artystyczne, ciekawa jestem efektu. W zimozielonym zaś będzie oprócz Mai - fotograf z Werandy.

Nie wiem co jest, ale muszę wreszcie coś w ogrodzie zrobić. Dobrze napisaliście, że rośnie sam, lubi mnie chyba, bo jakoś rośnie, ale chciałabym z nim pogadać, pobyć troszkę, coś poskubać, a tu ciemno się robi.

Wiesi nie ma póki co, na wyjeździe więc i pogadać nie ma z kim na ławce tak z rana przy kawie.

Trzymaj się Danusiu, myślę że ludziska lubiący Cię tak jak ja, zrozumieją że nie jesteś ze stali i może nastąpić zmęczenie materiału, być może, każdy zastanowi się kilka razy zanim zada bezsensowne pytanie i oczekuje nań odpowiedzi, a czasami nawet ponagla, LUDZISKA DANUSIA JEST TYLKO JEDNA szanujmy to.
Buziole
dorciabe 14:21, 27 sie 2013

Danusia trzym sie mocno, dasz rade, Ty silna babka jestes
beta 14:34, 27 sie 2013

GabiK napisał(a)
Gośka, to może Danusia Cię na stażystkę weźmie. Nie chciałabyś z Danusią ogrodów robić, zamiast w biurze siedzieć?

podejrzewam, że by wolała
kaisog1 16:06, 27 sie 2013

Ha no pewnie, że bym wolała u Danusi Ja moge i wolantariat uprawiać bo to (przynajmniej dla mnie) zaszczyt pracowac u boku Szefowej. Ale trzeba pomyślec realnie.... po co Danusi baba w zespole? Chłopaki juz tak przeszkoleni i czytający w myślach Szefowej, że głowa mała A Danusia i tak sama musi/chce ogród podopieszczać Bo pańskie oko konia tuczy Szefowa wie, że ja Ją zawsze i wszędzie wesprę jak tylko trzeba będzie
...ale może kiedyś.... jak zaczną realizowac się marzenia....
atena35 19:38, 27 sie 2013

Danusiu napisałaś kiedyś, że "jak robisz to co lubisz nigdy nie będziesz pracować".
Wiem, że kochasz to co robisz, ale czasem nawet taki "niepracujący" potrzebuje urlopu
Pozdrawiam
boguslaw_r_ 10:57, 28 sie 2013