Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród nie tylko bukszpanowy - część II

Ogród nie tylko bukszpanowy - część II

darunia 16:36, 23 mar 2012

Gardenarium napisał(a)

Danusiu jak o tej porze powinien wyglądac Carex "Silver Sceptre".... moje wyglądają fatalnie

Moje różnie wyglądają, zależy w jakim rejonie, będę cięła.

Mnie więcej tak wygląda

Moje całe leżą, czyli można je obciąć - odpuszczą?
Gardenarium 16:37, 23 mar 2012

Można obciąć, za domem też mam "leżące".

Instagram Ogrodowiska
waska 17:04, 23 mar 2012

Danusiu wiem że masz sporo wiosennych prac ale zapraszam do siebie dałam bukszpan i z chęcią przeczytam wskazowki od czego zacząć.
Wciąż przechodzę obok niego i drapie się w głowę jak, gdzie, ile

Ale u ciebie wiosenny ruch
może jutro u mnie coś powstanie wiosennego choć troszkę
Gardenarium 17:24, 23 mar 2012

W aktualnej Werandzie Country zamieszczono nasze ładne narzędzia do pielęgnacji trawnika,
nóż-szpadelek do przycinania kantów i nożyce do cięcia brzegów. Fajnie to wygląda

Instagram Ogrodowiska
karolciab93 21:25, 23 mar 2012

Danusiu znów wpadam do Cb z prośba o rade
mam lilie w doniczkach w domu niektore juz wypuszczaja listki , te ktore mialam w ogrodku w doniczkach tez czy moge je teraz posadzic w ziemi i przysypac tak zeby listki nie byly ponad ziemia czy nie zmarzna ?
Gabriela 21:26, 23 mar 2012

Gardenarium napisał(a)
W aktualnej Werandzie Country zamieszczono nasze ładne narzędzia do pielęgnacji trawnika,
nóż-szpadelek do przycinania kantów i nożyce do cięcia brzegów. Fajnie to wygląda

Mhm, już widziałam, kupiłam sobie dzisiaj W.Country.
Syla 21:33, 23 mar 2012

Takie piękne narzędzia nabędę ale wówczas kiedy mój M zrobi dla nich odpowiednie lokum , ponieważ w drewutni ich nie ulokuję , bo by mi serce pękło .....
Renia 22:41, 23 mar 2012

Witam Danusię i wszystkich kochających kwiatki.Melduję, że obydwie części forum przeczytałam od "deski do deski "i myślę, że tutaj choć trochę pasuję. Mam nadzieję ,że znajdę tu pomoc przy tworzeniu mojego nowego ogrodu.
kaprys 23:03, 23 mar 2012

Zawsze miło tu wrócić, i poczuć się jak "u Swoich". Danusiu, zagrzewasz nas jak zwykle do pracy w ogrodzie, zamieszczając te śliczne fotki. U Ciebie pięknie wysprzątane (zresztą jak zawsze), a tych hortensji (z bluszczykiem) zazdroszcze. Na szczęście dziś też trochę buszowałam w ogródku, posadziłam bratki w donicach. Już jest ślicznie a dopiero co nas czeka...
monteverde 23:14, 23 mar 2012

piękniejszego widoku nie trzeba