Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród nie tylko bukszpanowy - część II

Ogród nie tylko bukszpanowy - część II

Milka 18:46, 20 paź 2013

Cudowne wspomnienie, cudowne fotki, a co , do sportow zimowych, ja tez wiecej na tyłku pojezdziłam ostatnio na Czarnej Górze jeśli się wybiorę' to dodam otuchy, będziemy super się bawić piszę na tablecie, doiero się uczę, ale chociaż na dole mogę tu zaglądać jutro poczytam sobie artykuł. I nadrobię' buziam Danusiu
Gardenarium 18:51, 20 paź 2013

A ja dla Was piszę o angielskich rabatach Wielkie całuski dla odwiedzających

Instagram Ogrodowiska
Katkak 19:35, 20 paź 2013

Pozdrawiam Danusiu
malgorzata_s... 19:43, 20 paź 2013

Angielskie ogrody są super romantyczne.Czekamy na kolejny ciekawy artykuł
Kasik 19:57, 20 paź 2013

Danusiu.

Podajesz nam na tacy tyle propozycji, tu wrzosowisko, tu stawy, jeszcze ogród angielski, Twój ogród piękny, elegancki, taki wymuskany, i wiele innych inspiracji.....

Tylko na co się zdecydować? Dla tych co mają już swój ogród na dalszym etapie to chyba ciut prościej, ale dla takich jak ja- to zawrót głowy.

Na co się zdecydować. Ja od kilku dni nic nie robię, tylko siedzę przed komp. oglądam, biegnę na taras i .....już mam pomysł, już wiem , a za chwilę zobaczę kolejny ogród i co? znowu w punkcie wyjścia.
I jak tu nie mieć tego zawrotu ? - ja już go mam.
Zielona 21:50, 20 paź 2013

Danusiu. Czytam na bieżąco, ale się nie odzywam. Jakoś tak wydaje mi się, że jako młoda stażem na forum niewiele mogę powiedzieć, doradzić, skomentować. Twoje artykuły czytam zawsze i mam wrażenie, że większość z nas to robi. Nie dlatego, że wypada, ale dlatego, że przecież po to tu zaglądamy... Wiedząc, jak bardzo zapracowana jesteś i jak wiele osób prosi o Twoją bezpośrednią pomoc, ja /a pewnie nie jestem w tym sama/, staram się "radzić się" Ciebie poprzez Twoje artykuły, wątki tematyczne, projekty, propozycje rozwiązań dla innych. Szukam w nich rozwiązań dla siebie.

Forum to kopalnia wiedzy, którą można zdobyć nie tylko pisząc "Danusiu poradź". Pewnie, że jak Szefowa namaści, to sukces murowany. Ale jeśli Szefowa pracuje na kilka etatów, to trzeba mieć litość...

Skoro już zabrałam głos, to nie mogę nie zachwycić się fotografiami. Jak Ty byłaś cudnie wystylizowana! Co za piękna ozdoba na głowie. Baaardzo mi się podoba. I to w wieku 17 lat! Pysznie! Pozdrawiam niedzielnie. A przy okazji: czy projekt w L. dojdzie do skutku?
Gardenarium 22:42, 20 paź 2013

Zielona napisał(a)

Skoro już zabrałam głos, to nie mogę nie zachwycić się fotografiami. Jak Ty byłaś cudnie wystylizowana! Co za piękna ozdoba na głowie. Baaardzo mi się podoba. I to w wieku 17 lat! Pysznie! Pozdrawiam niedzielnie. A przy okazji: czy projekt w L. dojdzie do skutku?

Wszystko co mam na sobie, łącznie z "jeansami" szyłam sobie sama. Od 14 roku życia, kiedy to uszyłam pierwsze spodnie dzwony w kropki.

Bluzka z włoskiej tkaniny w której (worki) przychodziły części do Fiata 125p w FSO, od cioci miałam. Jeans z pewexu, a turban z czerwono-biało-granatowym warkoczem - mój własny pomysł, jak i bluzka.

Także robiłam na drutach wszelkie świetne swetry żakardy z nawet z 5 kolorów naraz i ażury.

Instagram Ogrodowiska
Kondzio 22:45, 20 paź 2013

Gardenarium napisał(a)

Wszystko co mam na sobie, łącznie z "jeansami" szyłam sobie sama. Od 14 roku życia, kiedy to uszyłam pierwsze spodnie dzwony w kropki.

Bluzka z włoskiej tkaniny w której (worki) przychodziły części do Fiata 125p w FSO, od cioci miałam. Jeans z pewexu, a turban z czerwono-biało-granatowym warkoczem - mój własny pomysł, jak i bluzka.

Także robiłam na drutach wszelkie świetne swetry żakardy z nawet z 5 kolorów naraz i ażury.
no to zdolniacha z ciebie modowa hi hi hi
Magda70 23:44, 20 paź 2013

Danusiu...pozdrawiam na koniec niedzieli i wrzucam link do Mondo Verde...umieściłam tam kilka...naście nowych fotek. Może kogoś zainteresują. No w końcu do Ciebie zagląda nas najwięcej

https://www.ogrodowisko.pl/watek/2594-holandia-mondo-verde?page=2

Nulka 08:12, 21 paź 2013

pozdrowienia i buziaki na nowy tydzień