Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród nie tylko bukszpanowy - część II » Edycja postu

Ogród nie tylko bukszpanowy - część II

Mala_Mi 13:52, 20 maj 2012

irena_milek napisał(a)
Danusiu, cieszę się, że mogłam cię poznać osobiście i że to dzięki tobie, mamy takie wspaniałe spotkania

I ja też
bendzi4 22:06, 20 maj 2012

Sebek dzięki za odpowiedz
Jestem w szoku że tak to kiedyś wyglądało.
Sorry jak czasem zadaje głupie pytania odnośnie nie rozróżniania roślin, ale jestem początkująca
Moje oko jeszcze mało widziało
Czytając to forum i tak już dużo sie podszkoliłam i zamierzam dalej z Wasza pomocą
Beka 23:53, 20 maj 2012

Witam na wątku Danusi.
Materiału do podziwiania na Ogrodowisku jest tak dużo, że fajnie jak ktoś podrzuci konkretnie to czego aktualnie się potrzebuje. Dzięki Sebek Danusiu ja także się zachwycam Twoimi aranżacjami z miskantami, nawet zamierzam bezwstydnie kopiować, a u Ciebie już zmiany. Zastanawiają mnie te nowe traweczki, które wprowdziły srebrzysty kolor, czy nie obawiasz się, że rozrosną się jak perz i będą wszędzie. Nie wiem czy nie mylę odmiany ale coś podobnego kiedyś miałam.
I jeszcze kiedyś buszując po ogrodowisku napotkałam na opis realizacji żródełka z Twojego "nie tylko bukszpanowego", tego przy murze z lustrem. Czy mogę prosić o link? A moze niezawodny Sebek pomoże. Pozdrawiam Beata
Sebek 00:03, 21 maj 2012

Z archiwalnych mam tu trochę

https://www.ogrodowisko.pl/watek/13-ogrod-nie-tylko-bukszpanowy?page=25

Budowa oczka jest też tutaj

http://majawogrodzie.tvn.pl/177,Oczko-wodne-z-kostka-granitowa,porada.html
Beka 00:15, 21 maj 2012

Sebek napisał(a)
Z archiwalnych mam tu trochę

https://www.ogrodowisko.pl/watek/13-ogrod-nie-tylko-bukszpanowy?page=25

Budowa oczka jest też tutaj

http://majawogrodzie.tvn.pl/177,Oczko-wodne-z-kostka-granitowa,porada.html

Sebek jest niezawodny i cały czas na czacie lub czasie) dziękuję Beata
Ana 06:49, 21 maj 2012

Danusiu, czy jak teraz kupię spore hosty i żurawki to mogę je dzielić przy sadzeniu?
anieszka 08:40, 21 maj 2012

irena_milek napisał(a)
Danusiu, cieszę się, że mogłam cię poznać osobiście i że to dzięki tobie, mamy takie wspaniałe spotkania

Piękne widoki
ell 08:59, 21 maj 2012

Danusiu jak miło było mi poznać Was osobiście.
Nadal jestem pod ogromnym wrażeniem spotkania. Muszę przyznać, że Ogrodowisko zebrało ogromną liczbę wspaniałych ludzi ze swoimi kolorowymi ogrodami, większymi, mniejszymi, w których widać co im w duszy gra.
Gratulacje, bo to za Waszą przyczyną mogę ich wszystkich poznać.

A te zdjęcia, jak dla mnie najbardziej oddają Wasze charaktery

Danusia jak zawsze z determinacją prze do przodu

a Witek uśmiechnięty i zadowolony

Pozdrawiam serdecznie.
ka79sia 09:01, 21 maj 2012

Danusiu czy mogłabyś napisać gdzie zakupić żurawki citronelle , u nas w szkółkach to albo są kiepskie albo ich niema.Może wiesz kto prowadzi sprzedaż wysyłkową.
hanka_andrus 09:41, 21 maj 2012

ka79sia napisał(a)
Danusiu czy mogłabyś napisać gdzie zakupić żurawki citronelle , u nas w szkółkach to albo są kiepskie albo ich niema.Może wiesz kto prowadzi sprzedaż wysyłkową.

Kasiu, w sobotę i niedzielę ma być u nas Giełda Ogrodnicza na stadionie Gwardii.Przyjeżdżają handlowcy z całego kraju.Może uda się Tobie znaleźć to czego szukasz.