Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród nie tylko bukszpanowy - część II

Ogród nie tylko bukszpanowy - część II

ircia 18:00, 22 lut 2012

Danusiu!!!!! Oczy i serce się cieszą!!!! Kompozycje - istna wiosna
A skrzyneczki przecudne!!!!!! Bardzo chcę takie!
Gardenarium 19:46, 22 lut 2012

Kompozycje zrobiłam dla Was specjalnie, bo wiecie że moje skrzynki z kwiatami byłyby białe albo biało-niebiesko-żółte, co dla niektórych fanów kolorów byłoby zbyt nudne. Dlatego też tak pohasałam z kolorami

Cieszę się, że Wam się spodobało.

Instagram Ogrodowiska
bozenanita 19:54, 22 lut 2012

Witaj Danusiu, chociaż jestem nałogowym Ogrodowiskomaniakiem już od bardzo długiego czasu to jednak do tej pory nie ujawniałam się zbytnio ze swoją obecnością. Myślę, ze jednak pora przywitać się oficjalnie i wyrazić moje nieprzemijające zauroczenie Twoim ogrodem, osobą i całym Ogrodowiskiem. Czytam wszystko regularnie i wydaje mi sie że wiele osób jakby "należy" już do mojej rodziny.Mam kilka ulubionych ogrodów, które myślę że staną się inspiracją przy tworzeniu mojego, chociaż muszę przyznać że nr 1 dla mnie to, jak u wszystkich, ogród nie tylko bukszpanowy.
Co do ostatnich kompozycji są przeurocze. Skrzyneczki super, bardzo chcę je mieć! Jedną już nawet mam i chyba pokuszę się o stworzenie podobnej kompozycji, na pewno wiosna zawita wtedy wcześniej.
Pozdrawiam serdecznie wszystkich.
Madzenka 19:58, 22 lut 2012

Bożenka jak wiesz nie jesteś odosobniona w zachwytach Najfajniej się czyta jak się pojawia ktoś zielony na ogrodowisku i ochom i achom nie ma końca. Co ciekawe zachwyt ogrodem nie tylko bukszpanowym i jego właścicielką nie przemija
andziulka 20:01, 22 lut 2012

Danusiu, prześliczne są Twoje wiosenne kompozycje takie radosne, cieplutkie
Pozdrawiam
Joanka 20:04, 22 lut 2012

WSPANIAŁE!

Joanka 20:06, 22 lut 2012

Zastanawiam sie czy odkryć hibiskusy, które mam na balkonie.
W czasie tych siarczystych mrozów narzuciliśmy na styropian koce, nie wiem czy dobrze?
mira 20:12, 22 lut 2012

Tak, tak zachwytu tu i gdzie indziej wiele - ale o to chodzi aby tylko pozytywne emocje rozwijać

Danusiu wiem już na pewno że 3 kolory w Twoim ogrodzie są podstawowe - podziwiam za konsekwencję - ale od dawna się zastanawiam jak to wytrzymujesz ? i teraz myślę że już wiem - od czasu do czasu zabawisz sie kolorem i to wystarcza - chociaż, pewnie też wiele wyjazdów i codzienne obcowanie z innymi ogrodami zabezpiecza nasycenie się kolorami - tak to sobie tłumaczę - ale czy dobrze?
pozdrawiam
MIra

monteverde 20:28, 22 lut 2012

Kompozycje się bardzo udały , faktycznie cieszą serce, a kurki są the best, takie ważniaczki, chociaż jajek nie znoszą
Joanka 20:31, 22 lut 2012

Do kompozycji wielkanocnych jak znalazł