Dobrze myślisz Miro, tak to właśnie jest, a jak chcę jakiś kolor pokazać w ogrodzie, to właśnie w donicach, potem mogę zmienić na całkiem inny, To całkiem fajne. A klienci mają różne upodobania, jedni lubią czerwone, inni żółte. Tak więc mam kolorów pod dostatkiem.
Jest też odnośnik do domków dla owadów - czy będą też domki dla owadów ?
to jest mój priorytet na ten rok - podpatrzyłam parę zdjęć z domkami dla owadów i mam zamiar stworzyć lepszed warunki bytu dla wszelkich drobinek, ale jesli byłoby coś do kupienia - śliczne i gotowe to byłoby super
pozdrawiam
Tak, domki już mam, pozostał jeszcze domek dla złotooków, on musi mieć coś czerwonego pomalowane a farba musi być na wskroś ekologiczna i stąd opóźnienie, ale kupiliśmy farbę i dziś już malujemy
Odnośnik już zrobiłam na domki, bo będę wrzucać fotki i modele domków.
Są już takie, jeszcze do biedronkowych przykleimy biedronki żeby się nie pomyliły, w których mają mieszkać hehehe No i te sliczne czerwone- dla złotooków.
Biedronka uwielbia kwiaty krwawnika, to ulubiona roślina pożytecznych owadów.
Pogoda straszna, pada, wieje, pochmurno szaro w Łodzi. Mam pytanie o kolejność Kupiłam saletrę amonową kiedy mam ją zastosować przed czy po użyciu preparatu Bofix? I czy na dosianą trawę w miejsce zamordowanych dwuliściennych też można stosować nawozy?