Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród nie tylko bukszpanowy - część II

Ogród nie tylko bukszpanowy - część II

monteverde 00:45, 27 lis 2012

Ewy maja inne listki, takie jak moje, a Danusi inne ślicznie wyglądają
elzbieta_b 08:34, 27 lis 2012

Danusiu, kompozycja z cyklamenami piękna Chodzę sobie po Twoim ogrodzie, zaglądam do domu i cały czas czuję ciepło pochodzące od Ciebie Danusiu. Ty po prostu jesteś ciepłą, miłą osobą. Ciebie warto mieć blisko, szczycić się przyjaźnią z Tobą, ba - znajomością z Tobą. Pozdrawiam bardzo gorąco
zawitka 08:50, 27 lis 2012

Danusiu!!!!!!Dzięki Ci wielkie i choć napisałam u siebie to i pozwalam sobie i tutaj się wpisać.Zrobiłam tak jak pisałaś zobaczymy jak na długo mam chyba jeszcze nie zsynchronizowane dobrze ale czekam na pomoc swego Bratanka.Kwiatuszek dla Ciebie u mnie.Pozdróweczka jesteś Wielllka !!!!!!
gusiarz 08:55, 27 lis 2012

Danusiu - ja mam pytanie techniczne. Czy wsadzając takie sezonowe kwiatuszki do dużych donic wyjmujesz je z osłonek plastikowych, czy dołujesz je wraz z nimi. Ja zawsze zdejmuję osłonki i dosadzam do reszty w donicy. Może Ty masz inny patent?
zawitka 09:02, 27 lis 2012

Pospacerowałam sobie nareszcie spokojnie po twoim ogrodzie ---sama przyjemność .Pięknie i tyle pomysłów Bomba.Zaraz chce się małpować przepraszam.Teraz Swięta faktycznie trzeba brać się za odnowienie wianków i ozdób .Cyklameny piękne,ale trudne w hodowli----chyba??????Pa
Pszczelarnia 10:02, 27 lis 2012

Danuś a co z Twoim klonem palmowym od Szmitów? Będzie jakoś otulany?
sylllwia 10:44, 27 lis 2012

Sesja z białymi cyklamenami urocza, akumulatory naładowane
Milka 10:51, 27 lis 2012

To już niedługo będziemy podziwiać nowe cuda, cieszę się ogromnie i pozdrawiam
a ten lakier do orzechów, niezły pomysł!!
Gardenarium 12:11, 27 lis 2012

gusiarz napisał(a)
Danusiu - ja mam pytanie techniczne. Czy wsadzając takie sezonowe kwiatuszki do dużych donic wyjmujesz je z osłonek plastikowych, czy dołujesz je wraz z nimi. Ja zawsze zdejmuję osłonki i dosadzam do reszty w donicy. Może Ty masz inny patent?

Te cyklameny wyjęłam i wsadziłam do gruntu, lepiej naciągną wody. W doniczkach wsadzam w większe osłonki, jak ta czarna żeliwna skrzyneczka z żurawkami

Instagram Ogrodowiska
Gardenarium 12:49, 27 lis 2012

halina_zawitkowska napisał(a)
Cyklameny piękne,ale trudne w hodowli----chyba??????Pa

A one na krótko, więc nie przejmuję się

Instagram Ogrodowiska
Korzystanie z portalu ogrodowisko.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie. Więcej informacji można znaleźć w Polityce plików cookies