Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Jeszcze hobby czy już uzależnienie..?

Jeszcze hobby czy już uzależnienie..?

Debra 17:57, 10 sie 2013

nieszka napisał(a)

Miałam się fatalnie. Oprócz porannego podlewania ogródka siedziałam cały dzień w domu. Mimo że temperatura 26 stopni to zawsze o 10 mniej niż na zewnątrz

No tak się domyślałam
Taki 'podwójny człowiek' w takie upały to jednak pewien trud, no i trzeba jednak uważać.
Jak to dobrze, że wreszcie się ochłodzilo.

Jak zaczęło padać chciałam tańczyć jak Zorba - ze szczęścia dla tych roslin ))
nieszka 15:01, 11 sie 2013

Debra napisał(a)

No tak się domyślałam
Taki 'podwójny człowiek' w takie upały to jednak pewien trud, no i trzeba jednak uważać.
Jak to dobrze, że wreszcie się ochłodzilo.

Jak zaczęło padać chciałam tańczyć jak Zorba - ze szczęścia dla tych roslin ))

Ja się nie mogłam doczekać tego ochłodzenia żeby móc poprzesadzać niektóre rośliny. I dlatego M. otrzymał szpadel w dłoń i dzielnie wg moich wskazówek wędrował z roślinami po rabatach
gusiarz 15:31, 11 sie 2013

Aguś - huśtawka bjutaśnie wygląda pod wierzbą!!! Świetnie tam pasuje. Baaardzo mi się wierzby podobają - są zwiewne i cudnie szumią. Rosła kiedyś taka u moich rodziców, ale niestety tato ją wyciął
beta 16:34, 11 sie 2013

witaj Aguś...jak się czuje przyszła mama?...pieknie ta huśtawka wygląda pod tą wierzbą...też mam wierzbę, ale przy płocie od strony drogi i nie bardzo ławkę tam ustawiać...póki co jej zwisające konary przysłanija ciutkę kosze na śmieci

pozdawiam
Debra 16:51, 11 sie 2013

nieszka napisał(a)

Ja się nie mogłam doczekać tego ochłodzenia żeby móc poprzesadzać niektóre rośliny. I dlatego M. otrzymał szpadel w dłoń i dzielnie wg moich wskazówek wędrował z roślinami po rabatach

Wspaniały M zatem. No ale tak powinno być i dobrze że jest.
Zmiana pogody na NORMALNĄ! - no bo tak naprawdę teraz jest normalne sierpniowe polskie lato - była niezwykle potrzebna. Roślinki, np. zasuszone berberyski od razu mają się lepiej.

No to jakieś nowe zdjęcia po tych eM-owskich działaniach się należą

Jak sprawa września wygląda?
Magda70 21:06, 11 sie 2013

Pozdrówka...)
kitek81 21:24, 11 sie 2013

To co tam poprzesadzalas?masz jakieś zdjęcia ?
Pozdrawiam :*
nieszka 22:00, 11 sie 2013

kitek81 napisał(a)
To co tam poprzesadzalas?masz jakieś zdjęcia ?
Pozdrawiam :*

Aj tam przesadzałam. Palcem pokazywałam co gdzie ma iść Jutro trochę to ugładzę i porobię zdjęcia.
nieszka 22:11, 11 sie 2013

Debra napisał(a)

Wspaniały M zatem. No ale tak powinno być i dobrze że jest.
Zmiana pogody na NORMALNĄ! - no bo tak naprawdę teraz jest normalne sierpniowe polskie lato - była niezwykle potrzebna. Roślinki, np. zasuszone berberyski od razu mają się lepiej.

No to jakieś nowe zdjęcia po tych eM-owskich działaniach się należą

Jak sprawa września wygląda?

Wspaniały wspaniały

Tak pogoda jest teraz taka jak powinna być. 25 stopni to jest to!!
Co do września to może być tak że na urlop wyjedziemy i trudno mi się na 100% określić
kraania 22:14, 11 sie 2013

nieszka zakwitły Ci stipy, te które razem kupowałyśmy?