Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Jeszcze hobby czy już uzależnienie..?

Jeszcze hobby czy już uzależnienie..?

nieszka 22:14, 11 sie 2013

gusiarz napisał(a)
Aguś - huśtawka bjutaśnie wygląda pod wierzbą!!! Świetnie tam pasuje. Baaardzo mi się wierzby podobają - są zwiewne i cudnie szumią. Rosła kiedyś taka u moich rodziców, ale niestety tato ją wyciął

Aga, nic straconego. Wierzby to chyba najszybciej rosnące drzewa. Ta ma z 5 lat a wyrosła z przypadkowo wsadzonego w ziemie patyka
nieszka 22:16, 11 sie 2013

kraania napisał(a)
nieszka zakwitły Ci stipy, te które razem kupowałyśmy?

Słabo powiem Ci. Może po jednym, dwóch kłosikach na każdej mają...
Nie wiem czy to już koniec czy jeszcze mam na co liczyć...
A jak Twoje??
kraania 22:19, 11 sie 2013

Moje w ogóle nie zakwitły . Jak nie zakwitną to się nie rozsieją i nie ma szans na przyszly rok.
nieszka 22:22, 11 sie 2013

beta napisał(a)
witaj Aguś...jak się czuje przyszła mama?...pieknie ta huśtawka wygląda pod tą wierzbą...też mam wierzbę, ale przy płocie od strony drogi i nie bardzo ławkę tam ustawiać...póki co jej zwisające konary przysłanija ciutkę kosze na śmieci

pozdawiam

Nieźle się czuje chociaż czasem mnie dopadają jakieś niepokoje przeróżne. Tylko chodzę i oglądam brzuch czy rośnie, wsłuchuje się we wszystkie najmniejsze bóle brzucha..

Jeszcze muszę chyba tej huśtawce jakiś daszek zrobić bo na wierzbie ptaki lubią sobie przesiadywać troszkę ją brudzą.
Niedługo Ci całkiem kosze przysłoni. Ona rośnie jak szalona
nieszka 22:24, 11 sie 2013

kraania napisał(a)
Moje w ogóle nie zakwitły . Jak nie zakwitną to się nie rozsieją i nie ma szans na przyszly rok.

Hmmm... A ja potem pojechałam i jeszcze dokupiłam i te nowe to całkiem małe jeszcze..
Nic to, będzie trzeba je potraktować jako jednoroczne.
kitek81 22:25, 11 sie 2013

nieszka napisał(a)

Aj tam przesadzałam. Palcem pokazywałam co gdzie ma iść Jutro trochę to ugładzę i porobię zdjęcia.

organizacja pracy najważniejsza a na fotki czekam
giza 22:30, 11 sie 2013

Energia Cię rozpiera jak widzę / czytam
Niepokoje to też część matczynego życia, to całkiem naturalne. Czujność jak najbardziej jest wskazana, tylko - jak ze wszystkim- bez przesady.Grunt to myśleć pozytywnie
Ściskam i czekam na foty, foty, foty
Tylko nie zajedź eMa, w tych ogrodowych szaleństwach, bo kto będzie wstawał w nocy do dzieciątka ?
Tess 22:38, 11 sie 2013

Miło słyszeć, że czujesz się dobrze. Giza ma rację - najważniejsze jest myśleć pozytywnie. Będzie dobrze. Musi być
Tess 22:45, 11 sie 2013

A i co do rozmnażania hortek - juą dawno przekonałam się, że im bardziej mi zależy na jakiejś roślince, tym większa szansa, że akurat ta się nie uda. Więc teraz podchodzę na ogromnym luzie - wsadzam wszystko, co się utnie, ułamie, ukruszy i nie myslę, czy się uda, czy nie.
beta 22:49, 11 sie 2013

Aguś...spokojnie...zapewne wszystko jest tak jak powinno być...pamiętam ze swojej ciąży, ze też ciągle przeglądałam się w lustrze i oceniałąm brzuch...potem był etap masowania...potem można było na brzuchu szklanki stawiac...a potem brzucha juz nie miałam, ale odruch pozostał...ale głupoty wypisuję