Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Jeszcze hobby czy już uzależnienie..?

Jeszcze hobby czy już uzależnienie..?

ella 20:17, 05 sty 2013

Witaj, wszystkiego najlepszego w Nowym Roku

pomysł z trawnikiem jest bardzo fajny - rozjaśnia podjazd. Miałam podobną sytuację i wkomponowałam rabaty w podjazd - dzięki czemu uniknełam efektu lotniska

pozdrawiam

Zeta 20:19, 05 sty 2013

A ja bym większy dała ten trójkącik
monitka 20:32, 05 sty 2013

Nieszko wszystkiego dobrego w Nowym Roku

Fajny pomysł z tym dodaniem trawnika a i trójkącik mi się podoba tylko musisz przemysleć czy skurczony parking na dłuższą metę nie bedzie problemem. Też mam takie kostkowe lądowisko ale niestety nie do ruszenia ...
kraania 20:58, 05 sty 2013

Nieszko pytanie jak często podjeżdżacie pod drzwi i czy jest to Wam potrzebne ?
Juzia 00:08, 06 sty 2013

Ja głosuję na trójkącik
nieszka 19:37, 06 sty 2013

ella napisał(a)
Witaj, wszystkiego najlepszego w Nowym Roku

pomysł z trawnikiem jest bardzo fajny - rozjaśnia podjazd. Miałam podobną sytuację i wkomponowałam rabaty w podjazd - dzięki czemu uniknełam efektu lotniska

pozdrawiam

Witaj,
No właśnie mnie moje lotnisko strasznie przytłacza...I jeszcze ta "ciapkowata" kostka...Tylko M jakiś nieprzekonany...
nieszka 19:47, 06 sty 2013

Zeta, ten trójkącik tylko na zdjęciu tylko taki niewielki, dziś pobiegałam już z żyłką i gwoździkami i przyprostokątne mają tak koło 3,5 m.
Monitka,moim zdaniem zmniejszenie podjazdu przed samym wejsciem nie będzie problemem. Mogę bez problemu dojść te 5 m do samochodu a dalej jest i tak dużo miejsca na zaparkowanie...A gości to aż tak często i aż tak dużo nie miewamy... A i tak M. ma w planach częściowe rozebranie podjazdu bo porobiły mu się góry i doły, więc chcętnie bym ten moment wykorzystała na zmiany
Kraania, kiedyś podjeżdżaliśmy często, ale odkąd jest garaż za domem wybrukowany plac jest rzadko użytkowany.
Justyna, ja też jestem coraz bardziej za. Już w nim widzę poletko bukszpanowe
Juzia 22:15, 06 sty 2013

beta 09:14, 07 sty 2013

witam

gdzie nie zajrzę to wszędzie plany...normalnie doła zaczynam łapać

jeżeli głosowanie jeszcze aktualne to ja głosuję za trójkątem musisz oczywiście brać pod uwagę przedewszystkim względy praktyczne, żeby wam było wygodnie

a garażu bliżej przyciągnąć się nie da? tak np. w lini prostej z domem? bo rozumiem że i tak będzie z tamtąd usuwany?
Loosiuu 19:51, 07 sty 2013

Witaj, piękny ogród!!
No ja bym był raczej przeciw trójkątowi...Pomyśl, że tam będzie ciężko chodzić, bo trzeba wszystko omijać i psiaki ci poniszczą roślinki...
Pięknie jest tak jak jest ! Ja bym głosował za jakąś Dużą donicą ozdobną z jednorocznymi zamiast tego