Byłam, ale jakoś siły dziś myśleć nie mam, więc nic nie podpowiem, ale widzę że masz już pomocniczki to ja w takim razie na decyzję będę czekać Ale ze mnie leniuszek, co?
Ewa, no i porostu pomysł jak z rękawa. W sumie te rośliny o których ja myślałam tylko ich rozstawienie jakby dużo lepsze Moje coś było za symetryczne...
Ten winobluszcz był wogóle w zeszłym roku przesadzany i może musi się zaaklimatyzować... Bo czy jest możliwe żeby kratka mu nie odpowiadała? W sensie że mogą być za ostre krawędzie?
Witam serdecznie, tym bardziej że to u mnie postanowiłaś się ujawnić
Nie zwlekaj tylko zakładaj wątek i pokazuj co tam masz a obiecuje że będę pierwsza co tam wdepnie i namiesza
Czy ja na zdjęciu profilowym nie widzę czasem u Ciebie skarpy przy trasie? Ja w zeszłym sezonie swoją radykalnie dzięki ogrodowisku zmodyfikowałam i jestem bardzo z niej zadowolona!
Lenko Droga, zastanawaiałam się i ja nad żywopłocikiem, tym bardziej że mam już dwa - jeden na rabacie koło schodów a drugi wokół różanki koło oczka.
Tylko nie wiem czy na takiej długiej rabacie nie będzie go za dużo...?
Poza tym, wjazd do garażu będzie równolegle do domu i nie wiem czy jeszcze jak zrobię taki podkreślający równoległość żywopłot to mi się nie zrobi trochę "efekt lotniska".
Ale te trawki wystające znad żywopłotu fajnie wyglądają