Nawet nie przypuszczałam, że tyle czasu minęło odkąd byłam na ogrodowisku. Niestety szara rzeczwistość mnie przerasta . Nie mogę doczekać się wiosny, kiedy dzień będzie dłuższy.
Cześć Kraaniu Ja też ostatnio jakoś zaniedbałam Ogrodowisko A u Ciebie to już nie pamiętam kiedy byłam! Piękna jesień u Ciebie i widzę,że ciągle coś się dzieje A Odi jest niesamowita.Marzy mi się w przyszłości taki pies! Pozdrawiam Cię gorąco
Cześć Maju Miło, że do mnie zajrzałaś . Berneńczyki są cudownymi psiakami. Niestety bardzo chorowitymi i trzeba z tego sobie zdawać sprawę decydując się na tą rasę . Pozdrawiam Cię bardzo serdecznie.
Kraaniu coś jest w tej szarej rzeczywistości, ja też ledwo sobie radzę...
Odiśka jak zwykle cudna moje dzieciaki meczą mnie o psa i chociaż kocham czworonogi to trochę się boję tej decyzji i odkładam ją na później ...
pozdrawiam
Hej monitka. Ja całe życie marzyłam o psie. Z różnych względów nie mogłam go mieć i teraz Odiśka to moje spełnione marzenie . Miałbyć jeszcze kot, ale jednak na razie się nie zdecyduję.
Pokażę Wam co robię od trzech tygodni w dmu
Jednak nie pokażę, zdjęcia się nie wgrywają .
Kraaniu, jeszcze raz bardzo dziękuję za barwinek i przepraszam,że tak szybko uciekłam - dzieciaki mi gorączkują od kilku dni, chciałam jak najszybciej do nich wrócić