Moniko, rozumiem jeszcze, że rodzimy dzieci w tym samym czasie (może była pełnia, albo jakiś fajny wietrzyk wiał), że zamawiamy takie same nożyce elektryczne (bo Wieloszka poleciła), ale żeby w tym samym czasie kupić stalowe kule do ogrodu??? Moje kulki dostanę za kilka dni
Oglądałam ten ogród nie tylko z powodu kuli, bo mi Noemi świat topiarów w GAP pokazała
Polecamw szystkim przejrzenie zdjęć, tyle na tej stronie inspiracji. Wiem jedno wszystkie rośliny u mnie będą mocno kształtowane za wyjątkiem bylin i trawek
Oj chyba podjadę do Wieloszki po te kule przed urlopem
Moniko baaaardzo dziękuję wiesz za co i przepraszam za zamieszanie
Agata i po co mi to zrobiłaś.... Myśle jak moje kule podsadzić niedżwiedzim futrem.... Ale muszę wywalić ciemerniki
Monika do ja bym rekomendowała do tego kwarcika jednak jakieś żólte (miłorząb) drzewo lub bordowe - buk obelisk lub tricolor. Jakoś do tych żurawek nie widze klonu japońskiego. A pod pniem drzewa trzy kule bukszpnowe takich samych lub róznych rozmiarów coś na wzór tych kul srebrnych
Ale jeśli si nie zdcydujesz na kule bukszpanowe pod pniem to miłorząb
My tej wiosny przycięliśmy po raz pierwszy sporo drzew i krzewów, co do których mieliśmy wcześniej obawy: świerki srebrne, świerki kaukaskie, świerki serbskie, klony, jodłę koreańską; pociachałam też berberysy i WSZYSTKIM roślinkom wyszło to na dobre, bo zagęściły się pięknie. Magnolię też bym chętnie ciachnęła, ale jest za wysoka i muszę prosić M.
A może Momiko zapodasz żółty kolumnowy wiąz Wredei i te kulki bukszanowe wkoło?