Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród z perspektywą na przyszłość

Ogród z perspektywą na przyszłość

kwiatholandii 07:56, 04 lip 2012

Wybredna jestem, ale potem mam co naprawdę chcę. Jak tak na niego patrzę, to nie wiem czy właśnie taki kształt mi pasuje. Jakoś chyba wolę sterczące drzewka a nie zwisające hmm ...
Wieloszka 08:31, 04 lip 2012

Monika, jeszcze raz pozachwycałam się kancikami i rabatą żwirkowo-żurawkową Powiem za Marzenką - masz bardzo piękny ogród w bardzo krótkim czasie! A co do drzewka na rabatę frontową - też wybrałabym jakieś o innym pokroju niż pendula... Skoro nie masz wybranego konkretnego gatunku, to może po prostu pojedź do szkółki i kup takie, które najbardziej Ci się spodoba - oczywiście w granicach zdrowego rozsądku Masz dookoła tyle dobrze zaopatrzonych szkółek! A dlaczego chcesz stamtąd wyekspediować kule? Bardzo pasują na tym żwirku
P.S. Tak mi teraz przyszło do głowy, że dobrze by tam wyglądała magnolia, ale od razu taki ładniejszy, bardziej wypasiony okaz
agata_chrosc... 11:51, 04 lip 2012

Konstancja30 napisał(a)

Rabata z żuawkami czeka cały czas na drzewo, a kule na przeprowadzkę

cudna wyszła ... pochruszcze jak pochruszcze ... ale żurawki przenikają w barwie skromnie a soczyście ... tak dystyngowanie w soczystości ...

Monika, te żurawki ułożyłaś znakomicie! To wygląda jak malowane Na prawdę pięknie, chociaż nie lubię nadużywać tego słowa. A sosen i brzóz to zazdroszczę. Uwielbiam obydwie i u siebie ich raczej mieć nie będę, bo powierzchnia zupełnie nie ta. Masz już na prawdę super, z umiarem, elegancko. Tylko usiąść i się delektować
p.s. te dwie żurawki w samym rogu - co to za odmiana i czy na żywo też mają taki obłędny gencjanowy kolor?
kwiatholandii 11:57, 04 lip 2012

Agata dla Ciebie

heuchera midnight bayou
agata_chrosc... 12:02, 04 lip 2012

No piękna! To taką tez mogłabym mieć Ale na prawdę ten żurawkowy szlaczek to pięknie wymyśliłaś. Będę zgapiać Czy tam jest jeszcze Berry Smoothy i Chery Cola?
Milka 12:06, 04 lip 2012

agata_chroscicka napisał(a)

Rabata z żuawkami czeka cały czas na drzewo, a kule na przeprowadzkę

cudna wyszła ... pochruszcze jak pochruszcze ... ale żurawki przenikają w barwie skromnie a soczyście ... tak dystyngowanie w soczystości ...

Monika, te żurawki ułożyłaś znakomicie! To wygląda jak malowane Na prawdę pięknie, chociaż nie lubię nadużywać tego słowa. A sosen i brzóz to zazdroszczę. Uwielbiam obydwie i u siebie ich raczej mieć nie będę, bo powierzchnia zupełnie nie ta. Masz już na prawdę super, z umiarem, elegancko. Tylko usiąść i się delektować
p.s. te dwie żurawki w samym rogu - co to za odmiana i czy na żywo też mają taki obłędny gencjanowy kolor?

A mi chyba jeszcze oprócz wiadomo, drzewa, czegoś brakuje, pomyślę
Pszczelarnia 12:08, 04 lip 2012

Cudne te żurawki i tak pięknie ułożone! Mnie tylko brakuje żółtego koloru w czymś. Żeby było jaśniej.
Ana 12:20, 04 lip 2012

Szczera prawda z tymi "malowanymi" żurawkami...kolory pięknie się przenikają, mistrzostwo
kwiatholandii 12:23, 04 lip 2012

Irenko, Ewo, no własnie mi też brakuje tutaj czegoś, ale nie chcę przesadzić. Sama nie wiem dokładnie co mogłoby tu być.

Agata, pozostałe żurawki:

Georgia Peach

Niestety nie znam nazwy tej:

kwiatholandii 12:26, 04 lip 2012

Ana napisał(a)
Szczera prawda z tymi "malowanymi" żurawkami...kolory pięknie się przenikają, mistrzostwo

Eeeee tam zaraz mistrzostwo. I kto to mówi coś tam wyszło. Jednak czegoś tu brakuje.