Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród z perspektywą na przyszłość

Ogród z perspektywą na przyszłość

JulkAd 10:41, 12 lip 2012

kwiatholandii napisał(a)
Zurawki rosną pięknie. To moja ulubiona

. Agata to nr 1 który Ci muszę przywieźć

Nie dziwię się, że ulubiona, bo naprawdę potrafi zauroczyć człowieka (czyt. mnie).
agata_chrosc... 12:16, 12 lip 2012

Ha! No to pięknie! Jak w sam raz będzie na rabatę różaną. Bo moje rozmnażanie żurawek to jak dotąd największa ogrodowa porażka Już się nie mogę doczekać kiedy przyjedziesz I wcale nie tylko z powodu transportu!
kwiatholandii 14:17, 12 lip 2012

agata_chroscicka napisał(a)
Ha! No to pięknie! Jak w sam raz będzie na rabatę różaną. Bo moje rozmnażanie żurawek to jak dotąd największa ogrodowa porażka Już się nie mogę doczekać kiedy przyjedziesz I wcale nie tylko z powodu transportu!

W sobotę podjadę kupić jak jeszcze będą, bo obawiam się, że potem może ich nie być. Ile byś chciała?
monitka 14:29, 12 lip 2012

Moniko podglądam Twój ogród od dawna i jakoś śmiałości nie miałam żeby wpis swój zostawić. Nie będę oryginalna pisząc, że bardzo mi się u Ciebie podoba a rzeźby w ogrodzie, śliczne meble i donice powodują że Twój ogród jest jeszcze bardziej wyjątkowy

Co to za żurawka na fotce powyżej? wczoraj w ogrodniczym widziałm podobne Caramel i Marmelade i nie mogłam się zdecydować ...
agata_chrosc... 15:44, 12 lip 2012

kwiatholandii napisał(a)

W sobotę podjadę kupić jak jeszcze będą, bo obawiam się, że potem może ich nie być. Ile byś chciała?

Najwyżej ze 3 szt, bo jak Ci pisałam na PW, udało mi się kupić odpowiednie zurawki wreszcie i rabata pod bukszpanem prawie skończona! Teraz tylko na rabatę różaną zbieram. Mam tam już Berry Smoothy i ta Twoja bardzo by tam fajnie pasowała. Być może Ana z M i maluchami przyjada do Holandii! Z resztą wiesz przecież. I zaoferowała się, że gdyby gdzieś w jej okolicy były te trawki, co Ci pisałam, to może przywieźć. To gdyby oni przyjechali wczesniej to pewnie , że bym chciała te trawki jak najszybciej, sama wiesz jak to jest. To bym Ci dała znać jak sprawy wyglądają. A Ty jeszcze nie wiesz kiedy przyjeżdżacie?
kwiatholandii 17:16, 12 lip 2012

Agata, pewnie będziemy dopiero po połowie sierpnia nietsety, ale możliwe ze wcześniej. Jak będziesz miałą szansę kupić w innym miejscu to kupuj smiało
kwiatholandii 18:14, 12 lip 2012

monitka napisał(a)
Moniko podglądam Twój ogród od dawna i jakoś śmiałości nie miałam żeby wpis swój zostawić. Nie będę oryginalna pisząc, że bardzo mi się u Ciebie podoba a rzeźby w ogrodzie, śliczne meble i donice powodują że Twój ogród jest jeszcze bardziej wyjątkowy

Co to za żurawka na fotce powyżej? wczoraj w ogrodniczym widziałm podobne Caramel i Marmelade i nie mogłam się zdecydować ...

No właśnie nie wiem jaka to żurawka. ps. pieknie u Ciebie, a te Morning Lighty....i tawuła przepiękne!!!
agata_chrosc... 18:54, 12 lip 2012

kwiatholandii napisał(a)
Agata, pewnie będziemy dopiero po połowie sierpnia nietsety, ale możliwe ze wcześniej. Jak będziesz miałą szansę kupić w innym miejscu to kupuj smiało

Dobra! Ale wiesz jak to jest - ciągle coś by się przydało. Dzięki i trzymam kciuki żebyście przyjechali jak najszybciej!
kwiatholandii 19:16, 12 lip 2012

Bambus wrócił z przechowalni z pięknymi odrostami.

Madzenka 22:03, 12 lip 2012

kwiatholandii napisał(a)
Bambus wrócił z przechowalni z pięknymi odrostami.

A gdzie będzie zimował???