Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród z perspektywą na przyszłość

Ogród z perspektywą na przyszłość

kwiatholandii 14:01, 16 lip 2012

Anito stroika już nie mam, bo był zimowo-wiosenny. Na dniach będę robiła nowy jak mi czasu starczy
Wrzucam dla ciebie linki 2 innych stroików-letnich

ps. Ja jeszcze zajęć nie prowadzę, bo kilka lat muszę polepić jeszcze, żeby uczyć. Myślę jednak nad spotkaniami w małych gropach kilkoosobowych tak hobbistycznie bardziej. Muszę najpierw jednak zakupić piec do wypalania a to troszkę kosztuje niestety.

Ana 14:07, 16 lip 2012

Moniko, ale cuda pokazujesz - na widok tego domku w szarościach z TYMI mebelkami az jęknęłam...szkoda, że mój ogród nie jest z gumy
kwiatholandii 14:28, 16 lip 2012

Wrzucam jeszcze taki jesienny z rajskich jabłuszek

na tym zdjęciu jeszcze nie ma mchu wokół jabłek. Pięknie się z nim prezentuje.
kwiatholandii 14:32, 16 lip 2012

Ana napisał(a)
Moniko, ale cuda pokazujesz - na widok tego domku w szarościach z TYMI mebelkami az jęknęłam...szkoda, że mój ogród nie jest z gumy

Ana nic mi nie mów. Też mam marzenie zbudować kiedyś takie cudo, ale brakuje mi jeszcze ziemi pod lasem, bo to wymóg najważniejszy. Klimat musi być. No chyba, że dostaniemy zielone światło na przebudowę domku nad stawem teściów....To opcja nr2. Jednak wolałabym być na właśnym terenie chyba, a taki teren w Holandii, no co tu dużo mówić...kosztuje
Ana 14:34, 16 lip 2012

Przepiękny!!!

To Ty na zdjęciu??

Tak patrzę i patrzę i napatrzeć się nie mogę - cudny rudzielec - uwielbiam, stół (!!!) idealny, a ta kostka z mchem w tle!! No jestem w raju
baraga1904 14:36, 16 lip 2012

...wpadam w kompleksy...coraz głębiej i głębiej...piękne rzeczy robisz Moniko....
kwiatholandii 14:49, 16 lip 2012

Tak to ja u teściów. Zawsze wtedy są okradani z przeróznuch ozdób ogrodowych.W takim ogromnym ogrodzie jest tak wiele roślin z których można zrobic wieńce. Brakuje mi tego u mnie.
kwiatholandii 14:52, 16 lip 2012

Agnieszka, proszę cię. To ja w nie wpadam jak widzę Twoje wypieki. Noga ze mnie w tej materii
baraga1904 14:57, 16 lip 2012

kwiatholandii napisał(a)
Agnieszka, proszę cię. To ja w nie wpadam jak widzę Twoje wypieki. Noga ze mnie w tej materii

...właśnie widac...piekny dom, piekny ogród i jeszcze talent plastyczny...ja to nawet kota nie potrafię namalowac...jak córka była mała chciała żebym narysowała jej kota - jak to zrobiłam to sie dziecko rozpłakało słowami " to nie jest kot..." dobrze że w sklepach kolorowanek od koloru do wyboru bo by dziecko miało traumę plastczną...
kwiatholandii 15:48, 16 lip 2012

Ja malować też nie potrafię. Na początku jak zaczynałam z ceramiką to nawet nie myślałam, że coś ulepię. A jakoś się dało