Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród z perspektywą na przyszłość

Ogród z perspektywą na przyszłość

Madzenka 21:44, 28 maj 2013

Ale czadowy ogród holenderski. U Ciebie już się dojrzale zrobiło!!!
kwiatholandii 07:20, 29 maj 2013

Marzena2007 napisał(a)
Ale czadowy ogród holenderski. U Ciebie już się dojrzale zrobiło!!!

U mnie dojrzale będzie za 5 lat Wszystko ciągle z daleka jest takie malutkie
Borbetka 21:32, 29 maj 2013

A tam, wiesz jak to jest .... robisz w sezonie, potem zima i siedzisz przed kompem, kombinujesz, że to wysadzę, tamto wsadzę i nadchodzi wiosna. Znowu robisz i tak mijają latka. Zobaczysz, chłopaki sami zajmą się sobą, a Ty będziesz wymyślać, jakby tu ogród jeszcze ładniejszy był. Jak moje dziewuszki były małe, to latałam jak poparzona ... od pieluchy ... deserku ... do krzaka. A i tak każdy widział mnie tylko w ogrodzie. Nie rozumiem tego, chyba już przeginam, bo każdy z okolicznych zagaduje mnie o ogród i porad szuka .
grembosia 09:04, 30 maj 2013

Przecudne ogrody- teściów i Twój...
Mnie w sierpniu też czeka wesele córki w ogrodzie
Pozdrowienia
kwiatholandii 12:14, 03 cze 2013

grembosia napisał(a)
Przecudne ogrody- teściów i Twój...
Mnie w sierpniu też czeka wesele córki w ogrodzie
Pozdrowienia

Świetny pomysł
kwiatholandii 12:18, 03 cze 2013

Borbetka napisał(a)
A tam, wiesz jak to jest .... robisz w sezonie, potem zima i siedzisz przed kompem, kombinujesz, że to wysadzę, tamto wsadzę i nadchodzi wiosna. Znowu robisz i tak mijają latka. Zobaczysz, chłopaki sami zajmą się sobą, a Ty będziesz wymyślać, jakby tu ogród jeszcze ładniejszy był. Jak moje dziewuszki były małe, to latałam jak poparzona ... od pieluchy ... deserku ... do krzaka. A i tak każdy widział mnie tylko w ogrodzie. Nie rozumiem tego, chyba już przeginam, bo każdy z okolicznych zagaduje mnie o ogród i porad szuka .

Wiem, jeszcze trochę i będzie ok. Narazie jak mam czas to wpadam do ogrodu, ale tak jak mówisz i tak wyglada jakbym w nim cały czas siedziała. Ja to lubię. Mam takie zaległości w czytaniu ksiązek, że nie nie nadrobie przez kolejne kilka lat Skupic sie nie mogę, bo w odali chwast widzać

Twój ogrod Monika jest już taki piekny, ze tylko teraz z kawka go pewnie odwiedzasz Wszystko zapełnione, więc z chwastami wygrałaś. Ja czekam najbardziej na wsrost roslin "szkieletowtch', botęsknię za sciana zieleni.
Milka 12:21, 03 cze 2013

Ach, jak to wygląda! i nawet słoneczko miałaś
Borbetka 12:36, 03 cze 2013

kwiatholandii napisał(a)

Wiem, jeszcze trochę i będzie ok. Narazie jak mam czas to wpadam do ogrodu, ale tak jak mówisz i tak wyglada jakbym w nim cały czas siedziała. Ja to lubię. Mam takie zaległości w czytaniu ksiązek, że nie nie nadrobie przez kolejne kilka lat Skupic sie nie mogę, bo w odali chwast widzać

Twój ogrod Monika jest już taki piekny, ze tylko teraz z kawka go pewnie odwiedzasz Wszystko zapełnione, więc z chwastami wygrałaś. Ja czekam najbardziej na wsrost roslin "szkieletowtch', botęsknię za sciana zieleni.

Ale gdzie tam kawa! Ja nie mogę usiedzieć w miejscu, ciągle pochylona jestem. Tak już mam, że usiedzieć na krześle nie mogę. Nawet jak goście przyjdą, to tak na prawie stojąco ich przyjmuję i mam takie tak myślenie, że życie mi ucieka . Chwastów mam od licha i trochę, ale wyrywam na bieżąco, bo by mnie przegoniły. Nie wybierasz się czasem na święto róż do Komorowa? Coś mi świtało, żeby pojechać ..., ale tylko świtało
kwiatholandii 20:24, 03 cze 2013

Borbetka napisał(a)

Ale gdzie tam kawa! Ja nie mogę usiedzieć w miejscu, ciągle pochylona jestem. Tak już mam, że usiedzieć na krześle nie mogę. Nawet jak goście przyjdą, to tak na prawie stojąco ich przyjmuję i mam takie tak myślenie, że życie mi ucieka . Chwastów mam od licha i trochę, ale wyrywam na bieżąco, bo by mnie przegoniły. Nie wybierasz się czasem na święto róż do Komorowa? Coś mi świtało, żeby pojechać ..., ale tylko świtało

Bo Ty kobieto pracująca jesteś, i dobrze Ja tez nie lubię w miejscu siedzieć
Do Komorowa zapisałam się, ale chcę jeszcze Wrocław odwiedzić dzień wcześniej, więc mogę zaproponować podróż powrotną
polichlorek 21:45, 03 cze 2013

ehh.. jak dobrze było by mieć takiego Pana Trawkę u siebie..
ogród piękny! wszystko takie poukładane, symetryczne, bardzo podoba mi się taki porządek.
macham, zaglądam i zostawiam ślad.