Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Moje poletko

Moje poletko

an_tre 22:40, 03 lip 2012

Celinko podziwiam Twoje ogromne hosty moje pewnie też tak podrosną ale na razie jestem na etapie dzielenia i rozsadzam ile się da
Rajski Ogród Ani + Rajski ogród Ani 2... niekończące się marzenie... http://www.ogrodowisko.pl/watek/2691-maj-2012-duszniki-zdroj-park-zdrojowy-i-okolice http://www.ogrodowisko.pl/watek/1966-ogrod-w-lubiechowie-kolo-ksiaza
bogumila 23:30, 03 lip 2012

an_tre napisał(a)
Celinko podziwiam Twoje ogromne hosty moje pewnie też tak podrosną ale na razie jestem na etapie dzielenia i rozsadzam ile się da
Ja mam tak samo...są niesamowite.
Celina 09:08, 04 lip 2012

EPODLAS napisał(a)
Celinko twoje hosty są na prawdę ogromniaste. Jak to teraz się mówi wypasione. A żurawkę mam taką samą, u mnie bezimienna, może ty wiesz co to za odmiana. Nie przepadam za nią, ale jak już jest niech sobie spokojnie rośnie.

Nie była moją ulubioną i chyba to czuła! w tym roku pięnie się rozrosła i zaczynam na nią patrzeć łaskawym okiem
Celina 09:10, 04 lip 2012

mira napisał(a)

Dobranoc

ten widoczek bajeczny
z hortensjami mam to samo okrywałam i stale wymarzają, jedna to wcale nie zakwitnie

u mnie tylko pogrzmiało i nic - susza i upał teraz jest 24 stopnie
jutro ostre podlewanie będzie jak do wieczora nic nie spadnie

pozdrawiam

ps.
nie mam czasu na swój watek

Witaj Mirko
zauważyłam ,że coś koleżanka znika z pola widzenia

Wpadaj jak tylko czas pozwala!! Bo w chęci nie wątpię!
mira 09:15, 04 lip 2012

Celinko chęci są - trafna diagnoza

jak teraz mam czas to gaaaaaaaaaaaaaaaapię się w relację Danusi i z otwartym dziubem chłonę i łkam bo w marcu rozmyslałam ten wyjazd , ale co się odwlecze to.....

mam pytanie czy Ty masz liliowca cytrynowego? kiedys Gabrysia o to rozpytywała i nie wiem jak to się zakończyło
Celina 09:15, 04 lip 2012

Maju,Elizo,Aniu,Bogusiu
Witajcie dobre słowa to balsam na serce amatorów ogrodników

Aż strach iść na działkę dzisiaj po tym co się u nas wyprawiało.!
Gradu nie było ale wichura i ulewy straszne!! Woda jeszcze teraz stoi u nas na osiedlu! studzienki powybijało! masakra.!
Celina 09:22, 04 lip 2012

mira napisał(a)
Celinko chęci są - trafna diagnoza

jak teraz mam czas to gaaaaaaaaaaaaaaaapię się w relację Danusi i z otwartym dziubem chłonę i łkam bo w marcu rozmyslałam ten wyjazd , ale co się odwlecze to.....

mam pytanie czy Ty masz liliowca cytrynowego? kiedys Gabrysia o to rozpytywała i nie wiem jak to się zakończyło

Miruś witaj
Obawiam się ,że to nie był ten o który chodziło Gabrysi,niestety Wysłałam Jej.
Ale....! chyba rośnie na jednej działce, wycziłam go w niedzielę jak poszłam pospacerować i od razu skojarzyłam!Tylko cholera jasna musze tę działkę odnaledź!!
Zrobię fotkę jak najszybciej i będę pilnować właściciela! ale niech sie tylko pokaże,bo działka zdala ode mnie i trochę zaniedbana.Może tam bywać rzadko! Ale zrobię wszystko żeby go mieć! i wam pomóc w chorobie

PS a co to za relacja i gdzie ją ogladasz?
Celina 10:03, 04 lip 2012

Znowu się koszmarnie zachmurzyło i coś tam zaczyna groźnie pomrukiwać

popcorn 10:25, 04 lip 2012

Celinko pieknie u Ciebie!! A zywoplocikow bukszpanowych zazdroszcze i na swoje sie doczekac nie moge - dopiro co sadzone miniaturki... pozdrawiam!!!

PS jak po burzy? U nas 1 galaz zlamana, reszta ok!
Celina 11:24, 04 lip 2012

popcarol napisał(a)
Celinko pieknie u Ciebie!! A zywoplocikow bukszpanowych zazdroszcze i na swoje sie doczekac nie moge - dopiro co sadzone miniaturki... pozdrawiam!!!

PS jak po burzy? U nas 1 galaz zlamana, reszta ok!

Witaj
Idę po południu,strach sie bać- co tam zastanę! Było groźnie!! I to bardzo!!