Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Moje poletko

Moje poletko

boguslawa_ma... 21:29, 30 sie 2013

Przywiezą ci nową nie przejmuj się ,bo tylko sobie zaszkodzisz ,szkoda nerwów,a to miał?aś robioną na zamówienie?
Celina 21:30, 30 sie 2013

barbara_krajewska napisał(a)
Kiedyś bywała 'bylejakość', ale teraz? Zagroź, że odpowiednią reklamę zrobisz Może podziała!

Czekam Basiu na reakcję. Strasznie nie lubię takich sytuacji.. Ludzi biorę swoja miarą niestety! I tak też wychowałam swoje dzieci. Niby nie na dzisiejsze czasy ,ale ...

Myślę ,że musi być dobrze! Takie rzeczy sie zdarzają.. Widzisz ..już usprawiedliwiam
Celina 21:31, 30 sie 2013

boguslawa_madejska napisał(a)
Przywiezą ci nową nie przejmuj się ,bo tylko sobie zaszkodzisz ,szkoda nerwów,a to miał?aś robioną na zamówienie?

Tak Bogusiu! Myślę ,że przywiezie , bo ta dzisiejsza to chyba była robiona przy zgaszonych światłach
Celina 21:41, 30 sie 2013

Zresztą co tu pisać -zobaczcie Krzywe poduchy , niestaranne , nierówne lamówki ,złe obszycia .
szkoda ,że nie obfociłam wszystkiego ale tak mi się ręce trzęsły , że nawet myśleć nie potrafiłam

eliza3 22:42, 30 sie 2013

Dobrze, że oddałaś tę kanapę, jeszcze parę takich reklamacji i nauczą się, że teraz trzeba się postarać, bo inaczej pójdą z torbami.
Płacimy kupę kasy, więc powinniśmy mieć to czego oczekujemy.
Mam nadzieję, że dostaniesz nową, piękną kanapę, tego Ci życzę i martw się już
Bogdzia 22:54, 30 sie 2013

Szkoda że ta kanapa nie była taka jak oczekiwałaś a jeszcze bardziej szkoda ze sie tak zdenerwowałaś bo chyba Ci nie wolno. Jak się w końcu umówiłas? zrobi nowa?
viva 23:35, 30 sie 2013

Celinko, dziwne, że w tych czasach robią jeszcze takie bubelki. Przykre przeżywać to na własnej skórze. Następna będzie na pewno dokładnie zrobiona.
Serdeczności zostawiam
Aha, różyczki z mojej ulubionej u Ciebie rabatki śliczne
Celina 07:22, 31 sie 2013

eliza3 napisał(a)
Dobrze, że oddałaś tę kanapę, jeszcze parę takich reklamacji i nauczą się, że teraz trzeba się postarać, bo inaczej pójdą z torbami.
Płacimy kupę kasy, więc powinniśmy mieć to czego oczekujemy.
Mam nadzieję, że dostaniesz nową, piękną kanapę, tego Ci życzę i martw się już

Elizko ,wydaje mi sie ,że musi sie ta sprawa zakończyć pomyślnie. Nie ma innej opcji. Szkoda nerw. Tylko ja tak sobie chciałam posiedzieć z moim M w sobotke wieczorem. Trza poczekać jeszcze chwilkę.

Celina 07:24, 31 sie 2013

Bogdzia napisał(a)
Szkoda że ta kanapa nie była taka jak oczekiwałaś a jeszcze bardziej szkoda ze sie tak zdenerwowałaś bo chyba Ci nie wolno. Jak się w końcu umówiłas? zrobi nowa?

Czekam na odzew Bożenko!Do poniedziałku.
Wg mnie musi być nowa ,bo ta nie nadaje się do żadnych poprawek.
Będzie dobrze i tego się trzymam.
Celina 07:25, 31 sie 2013

viva napisał(a)
Celinko, dziwne, że w tych czasach robią jeszcze takie bubelki. Przykre przeżywać to na własnej skórze. Następna będzie na pewno dokładnie zrobiona.
Serdeczności zostawiam
Aha, różyczki z mojej ulubionej u Ciebie rabatki śliczne

Witaj Vivo
miło Cię widzieć,zaraz idę do Ciebie