Sypało!? U mnie chłodno, do południa nawet słońce się pokazywało jednak przed 18 popadało i przestało. A ja na konto opadów nawozy rozsiałam. Jeśli nie popada, to jutro podlewać muszę...
skoro o pogodzie to ja dodam, że u mnie na przemian to padał śnieg, to chwilowo świeciło słońce, w koncu nawet grad padał...
a szpalerek piwoniowy uroczy
skoro o pogodzie to ja dodam, że u mnie na przemian to padał śnieg, to chwilowo świeciło słońce, w koncu nawet grad padał...
a szpalerek piwoniowy uroczy
Celinko więcej zdjęć tych piwoni proszę - szpaler bajka ! ale będzie szał kwitnienia, aż mi tu pachnie
uwielbiam piwonie i mam parę i w tamtym roku dosadziłam te z ogrodów innych - będą sentymentalne - zobaczymy czy mi zakitną - mają prawo jeszcze nie ale się zobaczy
Celinko, ja także uwielbiam kwitnące piwonie. Ale właśnie... kwitnące. Bo jak dla mnie to one jednak troszkę zbyt krótko kwitną, a miejsca mam niestety mało. No i dlatego nie mam ani jednej. Choć może to błąd. Muszę przemyśleć sprawę
Cudne zdjęcie kawiszona zaglądającego przez okno
Nic straconego, Celinko. Rozsypiesz, z węża podlejesz
A wodę juz macie?
Niestety szkoda ,w ten weekend nie mam jak podjechać na działkę i sypnąć.Wodę mam z łapanej deszczówki Basiu U nas jeszcze nie podłączyli ,gdzieś w połowie kwietnia będzie .Ale prąd już płynie i można zaparzyć kawkę, smakuje cudnie w ogródku
Celinko więcej zdjęć tych piwoni proszę - szpaler bajka ! ale będzie szał kwitnienia, aż mi tu pachnie
uwielbiam piwonie i mam parę i w tamtym roku dosadziłam te z ogrodów innych - będą sentymentalne - zobaczymy czy mi zakitną - mają prawo jeszcze nie ale się zobaczy
Mirko,będą fotki w tym roku! Piwonie mam w różnych kolorach .Trochę się obawiam ,bo przesadzałam niektóre i w ubiegłym roku nie wszystkie zakwitły.Myślę,że je dałam za głęboko.
Te w szpalerku są bardzo stare i kwitną jak do tej pory cudnie.A kiedyś nie doceniałam ich urody!!
Celinko, ja także uwielbiam kwitnące piwonie. Ale właśnie... kwitnące. Bo jak dla mnie to one jednak troszkę zbyt krótko kwitną, a miejsca mam niestety mało. No i dlatego nie mam ani jednej. Choć może to błąd. Muszę przemyśleć sprawę
Cudne zdjęcie kawiszona zaglądającego przez okno
Witaj WandziuFakt ,u Ciebie roślin masa!na początek jeden krzaczek piwonii!
Kawiszon a kawka to jedno? Bo ja tą pticę skojarzyłam z kawką