Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Moje poletko

Moje poletko

an_tre 22:08, 17 kwi 2012

Celina napisał(a)
czy u innych też były problemy z połączeniem?
Zgadza się Celinko, nikt nie mógł buszować po Ogrodowislu
Rajski Ogród Ani + Rajski ogród Ani 2... niekończące się marzenie... http://www.ogrodowisko.pl/watek/2691-maj-2012-duszniki-zdroj-park-zdrojowy-i-okolice http://www.ogrodowisko.pl/watek/1966-ogrod-w-lubiechowie-kolo-ksiaza
an_tre 22:10, 17 kwi 2012

marzena napisał(a)
rozmowa o barwinku ?
ja nie walczę z nim, nawet podoba mi się to, ze nieźle zadarnia różne miejsca ( co nie jest bez znaczenia na dużej powierzchni ogrodu...), a poza tym jego niebieskie kwiaty sa śliczne
ja po prostu przycinam go ostro i trochę trzymam ' w ryzach'
Małgosiu, po prostu kontroluj go, przycinaj ewentualnie usuwaj jak zbyt agresywny....
Ja swój latem traktowałam kosiarką i miał zawsze ładne zielone listki
Rajski Ogród Ani + Rajski ogród Ani 2... niekończące się marzenie... http://www.ogrodowisko.pl/watek/2691-maj-2012-duszniki-zdroj-park-zdrojowy-i-okolice http://www.ogrodowisko.pl/watek/1966-ogrod-w-lubiechowie-kolo-ksiaza
Syla 22:11, 17 kwi 2012

Celina napisał(a)

Tak , u mnie co jakiś czas się to powtarza ....
EPODLAS 22:20, 17 kwi 2012

Celinko, ja te z mam barwinka pod samym klonem, tam są warunki trudne, ale daje sobie radę i zadarnił już kawałek powierzchni. W zeszłym roku musiałam go jednak trochę ograniczyć. Ale spełnia swoją rolę zupełnie dobrze, np nie spełniła tego zadania runianka, po prostu zmarniała. Jak tam pstrykanie zdjęć. Ja dzisiaj trochę poćwiczyłam na spacerze.
Celina 22:31, 17 kwi 2012

an_tre napisał(a)

rozmowa o barwinku ?
ja nie walczę z nim, nawet podoba mi się to, ze nieźle zadarnia różne miejsca ( co nie jest bez znaczenia na dużej powierzchni ogrodu...), a poza tym jego niebieskie kwiaty sa śliczne
ja po prostu przycinam go ostro i trochę trzymam ' w ryzach'
Małgosiu, po prostu kontroluj go, przycinaj ewentualnie usuwaj jak zbyt agresywny....
Ja swój latem traktowałam kosiarką i miał zawsze ładne zielone listki

No to ostro Aniu
Celina 22:34, 17 kwi 2012

EPODLAS napisał(a)
Celinko, ja te z mam barwinka pod samym klonem, tam są warunki trudne, ale daje sobie radę i zadarnił już kawałek powierzchni. W zeszłym roku musiałam go jednak trochę ograniczyć. Ale spełnia swoją rolę zupełnie dobrze, np nie spełniła tego zadania runianka, po prostu zmarniała. Jak tam pstrykanie zdjęć. Ja dzisiaj trochę poćwiczyłam na spacerze.

Bożenko
U nas lało i nie za bardzo się dawało.Ale jak tylko znajdę czas,to oczywiście do dzieła!!
Pokaż co tam upolowałaś
sylllwia 22:36, 17 kwi 2012

Syla napisał(a)

U mnie też był dzisiaj i się powtarza. Już nawet pytałam męża czy mi nie zablokował strony z Ogrodowiskiem, bo on informatyk i synowi blokuje niekiedy jakieś strony na kompie
Syla 22:50, 17 kwi 2012

sylllwia napisał(a)

U mnie też był dzisiaj i się powtarza. Już nawet pytałam męża czy mi nie zablokował strony z Ogrodowiskiem, bo on informatyk i synowi blokuje niekiedy jakieś strony na kompie

hehehehehe , nieźle szlaban od M na ogrodowisko ......
barbara_kraj... 23:28, 17 kwi 2012

Celinko, planujesz zmianę kształtu rabaty, czy zamierzasz zostawić te rolbordery?
Celina 08:50, 18 kwi 2012

barbara_krajewska napisał(a)
Celinko, planujesz zmianę kształtu rabaty, czy zamierzasz zostawić te rolbordery?

Małgosiu ,te które są posadzone w linii prostej nie ruszać tylko z tymi dwoma z tego"jęzora" coś zrobić!! pole manewru mam ograniczone bo tam dużo słońca i muszę je choć trochę ocienić
Na prawdę nie wiem już sama ....gdzie je dać ,a zrobić coś muszę ,bo patrzeć się na to nie da!!