Co tam u WAS słychać, Tomku? Ogród pewnie nabrał już pięknych, prawie jesiennych kolorków.
Czekam z niecierpliwością na nowe widoczki z Waszego ogrodu. Pozdrawiam serdecznie.
Latamy, czasu brak na cokolwiek - na szczęście efekty też są . Zdjęcia robię na bieżąco, więc będę wstawiać W ogrodzie jest bardzo kolorowo, ale jeszcze nie jesiennie - mamy nadzieję na długie lato i ciepłą jesień !
pozdrawiam
Tomek
Tomku,
wybieram się wkrótce do Wojsławic i chciałam też odwiedzić Wasz ogród i szkółkę.
Jak jesteście czynni? Na stronie nie znalazłam info o godz. otwarcia.
Pozdrawiam
Justyno najlepiej dzwonić, bo wprawdzie na ogół ktoś u nas jest, ale mnie i żony czasami nie ma. Generalnie w tygodniu od 7 do 18, ale możliwe są inne godziny i terminy, po rozmowie . Telefon jest na stronie - najlepiej dzwonić na komórkę.
Agnieszkom też dziękuję za odwiedziny . Teraz zaczyna się najlepszy czas na zdjęcia - rano i po południu. Od środy mamy mieć znowu lato ! Oby !
Znajomi się śmieją, że dziwne że jeszcze mnie w stopkę nie wpisali, bo w każdym numerze coś mojego jest. Na razie na październikowy jeszcze nic nie pisałem, to może będzie posucha ?
pozdrawiam
Tomek
Trzeba przyznać, że w tym roku ogród prezentuje się lepiej. A głównie dzięki łagodnej zimie i wilgotnej i ciepłej wiośnie. Nawet lipcowe i sierpniowe upały zbytnio ogrodu nie zmaltretowały na szczęście.
tomek