Dla zainteresowanych wklejam plan imprez w Ogrodach Kapias na ten rok, żeby można było zaplanować sobie ewentualną wizytę z wyprzedzeniem:
"Dni Otwarte Ogrodu" w terminie 12.05.2012 do 20.05.2012.
"Zielone Wakacje" w terminie 6.07.2012 do 8.07.2012.
"Kolory Września" w terminie 14.09.2012 do 16.09.2012"
"Spotkanie przy Choince" w terminie 15.12.2012 do 16.12.2012
Uwielbiam ich ogrody, mam to szczęście, że mieszkam w sąsiedniej wsi i mogę cieszyć swe oczy częęęęsto
Donoszę, iż od kilku dni KAŻDĄ wolną chwilę spędzam na pracach ogrodowych. Jeszcze sporo przede mną, ale z efektów cząstkowych już jestem zadowolona.
W trakcie przesadzania roślin zauważyłam, że rośnie u mnie coś takiego:
Wiecie co to? Hmmm, gdzie ja pytam? Na pewno wiecie Prawdopodobnie zasadziłam to razem z czymś innym, bo nie kojarzę tej rośliny
Dla zainteresowanych wklejam plan imprez w Ogrodach Kapias na ten rok, żeby można było zaplanować sobie ewentualną wizytę z wyprzedzeniem:
"Dni Otwarte Ogrodu" w terminie 12.05.2012 do 20.05.2012.
"Zielone Wakacje" w terminie 6.07.2012 do 8.07.2012.
"Kolory Września" w terminie 14.09.2012 do 16.09.2012"
"Spotkanie przy Choince" w terminie 15.12.2012 do 16.12.2012
Uwielbiam ich ogrody, mam to szczęście, że mieszkam w sąsiedniej wsi i mogę cieszyć swe oczy częęęęsto
[/quote
Anetko, właśnie tam dzisiaj byłam, zakupki zrobione i nawet do ziemi wsadzone
Oooo, to może się widziałyśmy Bo ja dziś jadąc z uczelni z Bielska do domu, też wstąpiłam. Niby tylko na szybko a znowu pól bagażnika załadowałam
Co kupiłaś fajnego? Zaraz zerknę do Ciebie, może się chwaliłaś?
A tak w ogóle to społeczność Ogrodowiska powinna nosić jakiś znak rozpoznawczy podczas zakupów w szkółkach Bo ja dziś podczas buszowania w roślinach zastanawiałam się, czy któryś z klientów obok to przypadkiem nie Forumowicz
Oooo, to może się widziałyśmy Bo ja dziś jadąc z uczelni z Bielska do domu, też wstąpiłam. Niby tylko na szybko a znowu pól bagażnika załadowałam
Co kupiłaś fajnego? Zaraz zerknę do Ciebie, może się chwaliłaś?
A tak w ogóle to społeczność Ogrodowiska powinna nosić jakiś znak rozpoznawczy podczas zakupów w szkółkach Bo ja dziś podczas buszowania w roślinach zastanawiałam się, czy któryś z klientów obok to przypadkiem nie Forumowicz
Byłam tam kolo południa, ze znaczkiem to by był fajny pomysł