Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogrodowy spektakl trwa ...

Ogrodowy spektakl trwa ...

mira 21:21, 15 sie 2013

Niestety u Jasi nie robiłam zdjęć, cudny warzywnik taki jaki bym chciała mieć, no i niesamowite ramy ogrodu czyli ceglane mury obrośnięte pnączami / m.in milinem który już mi wpadł w oko w ogrodzie u Richa/, a na ganeczku domu chyba siedziałabym z kubkiem jakiegoś napitku i gapiła się.....

ale w takim ogrodzie pracuje się, choć ilość urokliwych ławeczek kusi i zaprasza

bardzo bym chciała wrócić do Waszych ogrodów i najlepiej w porze kwitnienia róż bo o rozmiarach krzaków różanych nie będę nawet pisać bo to trzeba zobaczyć

dziewczyny pozdrawiam i mam nadzieję, że

ja tu przyjadę

Monic 21:49, 15 sie 2013

Piękny masz ogród!
Podoba mi się Twoja kostka granitowa - jak jest ułożona? Na suchym cemencie, czy inaczej?
marzena 21:50, 15 sie 2013

Mira, no to fajny wyjazd wakacyjny mialaś, piękne ogrody pooglądałaś
a u Ciebie też pięknie kwitnie rabata, w ogóle nie przestraszyła się upałów...
agatanowa 21:55, 15 sie 2013

mira, zauważyłam, że zniknęłaś. Piękne zdjęcia bukietów zamiesciłaś, a także ogrodu Dzidki.

Witam z powrotem
mira 21:56, 15 sie 2013

Monic napisał(a)
Piękny masz ogród!
Podoba mi się Twoja kostka granitowa - jak jest ułożona? Na suchym cemencie, czy inaczej?

ostatnie zdjęcia są z ogrodu Dzidki - to fakt piękny ogród - ale nie wiem co oglądałaś która kostkę bo może też u niej
Mala_Mi 21:58, 15 sie 2013

Pięknie jest u Dzidki...zazdroszczę możliwości obejrzenia go I nagana za brak foto u Jasi.....

Mireczko..... trza podlewać, bo sucho jak diabli.... u mnie nie padało ponad miesiąc.. inwestycja nawadnianie trawnika sie zwróciła... inaczej bym już trawy nie miała

Fajnie, że wróciłaś z urlopu ....
mira 21:58, 15 sie 2013

marzena napisał(a)
Mira, no to fajny wyjazd wakacyjny mialaś, piękne ogrody pooglądałaś
a u Ciebie też pięknie kwitnie rabata, w ogóle nie przestraszyła się upałów...

Marzenko fajny - Karkonosze mam trochę w nogach i na koniec piękne ogrody - czyli to co lubię
a moja rabata trochę była zasilana w wodę więc jakoś wytrzymała ale jak dziś patrzę co Danusia pokazuje to mi serce wali na widok tych czerwieni i pomarańczu
mira 21:58, 15 sie 2013

agatanowa napisał(a)
mira, zauważyłam, że zniknęłaś. Piękne zdjęcia bukietów zamiesciłaś, a także ogrodu Dzidki.

Witam z powrotem

hej witaj ! dzięki
mira 22:01, 15 sie 2013

asc napisał(a)
Pięknie jest u Dzidki...zazdroszczę możliwości obejrzenia go I nagana za brak foto u Jasi.....

Mireczko..... trza podlewać, bo sucho jak diabli.... u mnie nie padało ponad miesiąc.. inwestycja nawadnianie trawnika sie zwróciła... inaczej bym już trawy nie miała

Fajnie, że wróciłaś z urlopu ....

jak to nie padało to był tylko wiatr ? a ja myślałam że Ci napadało - no własnie ja trwanika nie mam ale nigdy go nie miałam to nich tak będzie

naganę przyjęłam i mam nadzieję na poprawę
Gabriela 22:34, 15 sie 2013

Cieszę się, że wstawiłaś zdjęcia dzisiejszego bukietu.
Syndrom ogrodnika powracającego z wakacji przerobiłaś już jak widzę, ja to miałam pod koniec zeszłego tygodnia, ogród wtedy zawsze zadziwia i trochę zasmuca.
Ogrody dziewczyn bajeczne, to prawda, widzę że się wizyta udała, pozdrawiam.